MALZEMELER

1 Kutu Sardalya
1 Yemek Kaşığı Mayonez
2 Adet İnce Doğranmış Taze Soğan
2-3 Adet İnce Kıyılmış Kornişon Turşu
1 Diş Kıyılmış Sarmısak
1 Yemek Kaşığı İnce Kıyılmış Maydanoz
1 Yemek Kaşığı Limon Suyu
İnce Çekilmiş Taze Karabiber


HAZIRLANIŞI

Derin bir kap içinde ezdiğiniz sardalyaların üzerine soğanı, mayonezi, kıyılmış kornişon turşuyu, sarmısak, maydanoz, limon suyu ve karabiberi ekleyerek iyice karıştırın.

Karışımı kızarmış ekmek dilimleri üzerine sürerek küçük kanapeler hazırlayın.

Kalan karışımı havuç, turp, salatalık veya cipsin yanında dip sos olarak servis yapın.


alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 329
favori
like
share