Malzemeler

3 Patlıcan
200 gr Kıyma
1 Kırmızı Soğan
Tuz, Karabiber
100 gr Eritme Peyniri
Yarım Çay Bardağı Zeytinyağı


Yemeğin Tarifi

Patlıcanları közleyip kabuklarını soyun. Çatalla ezerek püre haline getirin.

Soğanı küçük küçük doğrayıp yağda pembeleştirin.

Kıymayı ilave edip kavurun. Tuz ve karabiber ilave edin.

Rendelenmiş eritme peynirini ilave edip iyice karıştırdıktan sonra ateşten alın.

Hazırladığınız patlıcan püresini peynirli kıymaya ilave edip karıştırın.

Domates dilimleri ve marul yaprakları ile süsleyip sıcak olarak servis yapın.




alıntı

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 348
favori
like
share