Malzemeler

1 Adet Orta Boy Karnabahar
150 gr Margarin
1 Su Bardağına Yakın Un
6 Su Bardağı Süt
1 Su Bardağı Kaşar Peyniri Rendesi
Tuz


Yemeğin Tarifi

Karnabaharı tuzlu suda haşlayın.Soğuduktan sonra çiçek çiçek ayırın.
Başka bir tencerede margarini eritip,un ile kavurun.

Un sararınca yavaş yavaş sütü ve tuzu ekleyin.Sosun içine karnabahar çiçeklerini alıp,karıştırın.Yağlanmış fırın tepsisine dökün.

Üzerine kaşar peyniri rendesini serpin.Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alıp servis yapın.



alıntı

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 313
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 03.05.2010 12:12
Bu güzel tarifiniz ve paylaşımınız için teşekkürler......Graten nedir?
AYIŞIĞI Tarih: 12.04.2009 03:29
tarif için teşekkürler
ellerinize sağlık