Musa Çek Git Bebeğim 2009

Son güncelleme: 29.03.2009 05:17
  • Şovmen Beyaz'ın büyük keşfi Musa'nın "Çek Git Bebeğim" şarkısının yer aldığı dijital dünyada milyonlarca kez izlenen şarkının olduğu albüm, Avrupa Müzik markası ile piyasaya çıkıyor.

    noimage

    Beyazıt Öztürk'ün internetten keşfederek Beyaz Show'da yayınlandığı andan itibaren fenomen haline gelen ve çok kısa sürede büyük bir kitleye ulaşarak internette tıklanma rekorları kıran Musa'nın "Çek Git Bebeğim" isminde R&B arabesk tarzındaki şarkının da içinde olduğu albümü 1 Nisan'da müzikseverlerle buluşacak.

    Yaklaşık 6 ay önce Beyaz Show'un skeçlerinde kullanılmaya başlanan şarkı, yarattığı büyük etki ile ilk günden itibaren çok beğenildi ve internet dünyasında milyonlarca kez izlendi. Dijital dünyada çok ses getiren ve tüm forumlara giren sanatçının albümü hayranlarını çok sevindirecek

    Musa'nın Gülşah ile yaptığı muhteşem düet "Çek Git Bebeğim"in de içerisinde yer aldığı albümde, birbirinden güzel 9 şarkı bulunuyor. 7'den 77'ye herkesin merakla beklediği albüm, müzik dünyasında büyük ilgi uyandıracak.


    Albüm İçerik
#28.03.2009 21:06 0 0 0
  • evet beyaz ı o gece seyretmiştim çok yetenekli bir çocuk ama kızı hiç beğenmedim gülşahın musadan rant sağlama gibi bir çabası var gibi geldi bana yinede bilemem
#29.03.2009 05:17 0 0 0