Malzemeler

Hamurun Malzemesi

1.5 Su Bardağı Un
1/2 Su Bardağı Pudra Şekeri
7 Çorba Kaşığı Tereyağı
1/3 Su Bardağı Toz Badem
1 Yumurtanın Akı

Kremanın Malzemesi

2 Su Bardağı Krem Patisserie
1 Su Bardağı Krem Şanti
3 Muz
2 Çorba Kaşığı Kayısı Marmeladı


Tarifi

Un, pudra şekeri, tereyağı. toz badem ve yumurta akını karıştırarak hamur haline getirin.

Hazırladığınız hamuru kalıba yerleştirin ve birkaç yerinden çatalla delerek 200 derece ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin.

Krem şanti ile krem patisserie?yi karıştırın ve soğuyan tart hamurunun üzerine yayın. Tartı muz dilimleri ve kayısı marmeladı ile süsleyin



alıntı

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 291
favori
like
share
AYIŞIĞI Tarih: 31.03.2009 01:07
ellerine sağlık arkadaşım
CANÖZÜM Tarih: 30.03.2009 20:48
ımm çok güzel görünüyo
Paylaşımın için teşekkürler