evet açmamaya özen göster rica ederim ...

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 7294
favori
like
share
nazan54 Tarih: 06.04.2009 17:59
dumanaltı üzgünüm ama bilmiyorum benim tecrübelerim bu kadarcık
dumanalti Tarih: 04.04.2009 21:46
bu yine olmadı ya galiba benim elimden düşmüyor en iyisi yine hazır kekleri kullanmak
SU-PERISI Tarih: 02.04.2009 11:44
Eline saglık Nazan pandispanya kek çok güzel olur.
nazan54 Tarih: 01.04.2009 11:35
evet açmamaya özen göster rica ederim ...
dumanalti Tarih: 31.03.2009 17:04
olabilir bide pişmiş mi diye sürekli açıyorum galiba ondanda kabarmıyorum bu bide böle deneyim tşk ederim
nazan54 Tarih: 31.03.2009 16:47
çok katı yapıyorsun demekki dumanaltı içi o yüzden pişmez ölçülere tam uyarak ve yavaş yavaş haşlamadan pişirirsen içide çeker bu tarif genelde tutuyor dene bence
dumanalti Tarih: 31.03.2009 15:16
ben bi türlü tutturamıyorum kıvamını içi pişmiyor dışı pişiyor bi tuhaf bişey oluyor
bide bunu deneyeyim bakalım teşekkürler..