Gülegüle Volkan Başkan Trabzon Sana Teşekkür eder

Son güncelleme: 31.03.2009 19:26
  • Güle Güle Volkan Başkan Trabzon seni Unutmayacak Bu Bir Hizmet Yarışı Kimbilir ileride yeniden gelirsin
    Yolun Açık Olsun

    noimage
    Canalioğlu,"Kentte hüzün var"
    31 Mart 2009

    CHP Trabzon Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, TGC'de basın toplantısı düzenledi




    Trabzon Belediye Başkalığını kaybeden CHP adayı Volkan Canalioğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısı öncesi Cemiyet önünde partililer tarafından alkışlarla karşılandı.
    noimage
    Trabzon Belediye Başkanlığını kaybeden CHP adayı Volkan Canalioğlu, TGC'de basın açıklaması yaptı
    CANALİOĞLU'NUN KONUŞMASI
    5 yıl boyunca güzel yıllar yaşadık. Bizler görevi devraldığımız mart 2004 ten sonra kentin gerçeklerine göre yatırımlarımızı yaptık. Bunu yaparken hep birlikte yaptık. 5 yıl boyunca büyük mücadele gösterdik. SÜrekli şikayetler oldu. Biz kendimize güveniyorduk. Kimseye rant sağlamadık, kendimize rant sağlamadık. Her zaman kent yararına hizmet verme anlayışında oldu.

    noimage

    Herkesin önerilerini alarak bu çalışmaları yaptık.

    Arkadaşlarımız paralarını günü gününe ödedik. İkramiyelerini ödedik. Belediyemizi kurumsallaştırdık.

    Şimdi duyuyorum dakika 1 gol bir, kurumlarımıza gidiyorlarmış. Bu kurumu toplumla yürüttük . Baskı yapıyorlarmış. İnanmak istemiyorum. Birilerinin dayatmasıyla olmaz, kukla durumuna düşersiniz. 2000 arkadaşımızın kimse kılına zarar getiremez.
    Hiçbir kimse al sana altın diyemez. Baskı altına alamaz. Kentimizi temsil etmede yurtdışında büyük çaba sarf ettik. Kentimiz marka kenttir. Kentimiz büyük şehir olmalıdır.


    İnanıyorum ki bugün 7 yaşında olan çocuklar Volkan Canalioğlu'nu biliyorlar. Bu kentte 80 yıl Volkan Canalioğlu yaşayacaktır.



    Vatandaşlarımız bize bir işaret vermiştir. Biz bu işareti aldık. Bizi sevdiklerini güvendiklerini ortaya koymuşlardır. Siyaset uzun solukludur. Bundan sonra ne yapacağımızı zaman gösterecek.

    noimage



    Kaynak: noimage
#31.03.2009 19:26 0 0 0