Malzemeler:
1 haşlanmış tavuk göğsü
1 s u b.haşlanmış buğday
Tavuk suyu

Terbiyesi için:

1 kase yoğurt
4 çorba k.un
1 yumurta sarısı
1 çorba k. tereyağı
Tuz
Toz kırmızı biber

Hazırlanışı:
Tavuğu haşlayın. Haşladığınız tavuk suyunu biraz da normal su ile karıştırarak tencereye alarak kaynatın. Daha sonra üzerine didiklenmiş tavuk etini ve haşlanmış buğdayı ekleyin. Daha sonra terbiyesi için karıştırma kabına yoğurt, un, yumurta sarısını alarak çırpın. Üzerine önce soğuk su sonra sıcak su ekleyerek çırpın. Kaynayan çorbaya ekleyerek kaynatın.

Üzeri için ise ince doğranmış kereviz yaprağını tereyağında kavurarak ekleyin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 426
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 02.04.2009 11:36
Eline emegine saglık arkadaşım.