Malzemeler:
1 adet pasta keki
1 poşet toz şanti
1 su b.süt
1 kase turunç reçeli

Merengi için:

3 yumurta akı
1 su b.toz şeker
Hazırlanışı :
Merengi için 3 yumurta akı ve toz şekeri iyice köpürtün.

Hazırlanışı:

Birinci pasta kekini servis tabağına alın. Turunç reçelinin şerbetini sulandırarak açıyoruz. Pasta kekini bu şurupla ıslatın. Daha sonra üzerini çırpılmış şantinin yarısı ile sıvayın. Daha sonra üzerine turunç reçelinin tanelerini ekleyin. Kalan şanti ile üzerini kaplayın. İkinci pasta kekini de üzerine kapatarak tekrar ıslatın. Üzerini başta hazırladığınız mereng ile kaplayın. Kalanı ile de süsleyerek soğuk servis edin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 354
favori
like
share
COCO Tarih: 14.04.2009 22:31
Sağol kanarya.