Malzemeler:
1 demet sarmaşık otu
1 demet ısırgan otu
2 soğan
1 çorba k. salça
3 yumurta
Zeytinyağı
Tuz, karabiber


Hazırlanışı:
1 demet sarmaşık otunu ve 1 demet ısırgan otunu kesin.2 adet soğanı yemeklik kesin.Tavaya soğanları ilave edin ve soğanları kavurun.Soğanlar kavrulduktan sonra üzerine 1 çorba kaşığı salça ilave edin ve kavurmaya devam edin.

Soğanların üzerine ilk önce sarmaşık otunu ilave edin.Daha sonra ısırgan otunu ilave edin ve kavurmaya devam edin.Otlar kavrulduktan sonra üzerine 3 adet yumurta kırın.Daha sonra servis edin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2229
favori
like
share
ahmet988 Tarih: 06.06.2010 11:10
tşkler....
ahmet988 Tarih: 06.06.2010 11:09
tşkler..
nuri deniz Tarih: 03.05.2010 12:16
Bu güzel tarifiniz ve paylaşımınız için teşekkürler...