Merve Sevi

Son güncelleme: 08.04.2009 10:14
  • noimage
    Merve Sevi Biyografisi

    Sempatik Oyuncu Merve Sevi



    İlk olarak reklam filmlerinden tanıdığımız Merve Sevi daha sonra "Omuz Omuza" ve "Hayat Bilgisi" dizilerinde yer aldı. İyi bir oyuncu olmak için sürekli kendini geliştiren Merve, her zaman iyi projelerde yer almak istiyor.


    Kimlik



    Adı: Merve Sevi

    Doğum Yeri, Tarihi: İstanbul, 24 Temmuz 1987

    Eğitimi: Nişantaşı Nuri Akın Lisesi mezunu, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okuyor

    Yer Aldığı Projeler: "Shubuo Chat Meydanı", "Caramio", "Ritmix" reklamları, "Omuz Omuza" ve "Hayat Bilgisi" "Yalancı Yarim" dizileri
    Örnek Aldığı Oyuncular:

    Nicole Kidman, Catherine ZetaJones



    - Oyunculuğa Nasıl Başladı?

    Her zaman görsel bir şey yapmak isteyen Merve, lise son sınıftayken bir ajansa kayıt olmuş. Model ya da fotomodel olmak aklında yokken, şans birden ona vurmuş ve reklam filmlerinde oynamaya başlamış. 2003 yılının aralık ayında üç tane reklam filmi çekmiş. Daha sonra "Omuz Omuza" dizisinde rol almaya başlamış.



    - Sokaktan Tepkiler

    Merve herkesin onu sevmesini beklemiyor ama kötü eleştirilerin yüzüne karşı söylenmesinden de hiç hoşlanmıyor. "Genel olarak beğeniliyorum ve seviliyorum. Herkesin güzelliğimden çok mimiklerimle ilgilenmesini istiyorum. Oyunculuğumu beğenmeleri beni daha çok ilgilendiriyor" diyor.



    - Yapmaktan Hoşlandığı Şeyler

    Küçükken bale yapan Merve, voleybol oynamaktan hoşlanıyor. Merve "Son iki yıldan beri koşuşturma içinde olduğum için pek boş vaktim olmuyor ama arkadaşlarımla kafelerde oturup sohbet etmekten çok hoşlanıyorum" diyor. Sinemaya gitmeyi ve kitap okumayı seviyor.



    - Aşk Hayatı

    Hiç aşık olmayan Merve "Bir kere sevmiş olabilirim ya da sevdiğimi zannediyor olabilirim. Hayatımda erkeklerin eksikliğini çok hissetmiyorum. Ama karşıma biri çıkarsa aşık olmak isterim" diyor.
#02.04.2009 23:18 0 0 0
  • cok güzel bi kız ya
#03.04.2009 07:07 0 0 0
  • nergis çok güzel şeyler paylasion tesekür cnm
#05.04.2009 09:36 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • Merve Sevi Resimleri - Merve Sevi Fotograflari

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage


    noimage
#08.04.2009 10:14 0 0 0