Nokia Telefonlar için site

Son güncelleme: 16.01.2010 20:45
#07.04.2005 19:09 0 0 0
  • HANGİ PROGRAM NE İŞE YARIYOR!...

    Net Front: Opera benzeri bir Web tarayıcısı fakat daha iyi olduğunu düşünüyorum. özelleştirilebilir menüleri mevcut ve bağlantı ayarları opera kadar karışık değil. 3650 ve 6600 uyumlu. Geyet kullanışlı, üstelik de sınırsız.

    File Manager: 6600 ve 3650 uyumlu bir dosya yöneticisi. kullanımı basit, telefonunuzdaki her sürücüyü ve klasörü görüntüleyebilirsiniz. Normalde bluetooth ile gönderemediğiniz bir çok dosya formatını (awb, rng, mid, app vs.) bu brogram yardımı ile gönderebilirsiniz.

    Answering Machine: Gayet kullanışlı bir telesekreter programı. arayan kişi size ulaşamadığı zaman önceden kaydetmiş olduğunuz sesinizi dinliyor ve size mesajını bırakabiliyor. 6600 ve 3650 uyumlu.

    Smart Movie: Avi formatında videolar izleyebileceğiniz çok kullanışlı bir uygulama. Tam ekran olarak da izleme seceneği mevcut. Programın aynı isimli Pc versiyonu ile çeşitli formatlardan avi formatına dönüştürme işlemi yapılabilir. 3650 ve 6600 için iki farklı versiyon mevcut.

    My Girls: Bayanlar için tasarlanmış bir uygulama. Aylık Regl dönemlerinizin kaydını tutabilir, Ovülasyon zamanınızı öğrenebilirsiniz.

    Photographer: Gece çekimi ve 8x Zoom özelliğinin aynında Yüklenebilir maske'ler ile gayet güzel ve eğlenceli fotograflar çekebileceğiniz bir uygulama. 3650 ve 6600 telefonlarda sorunsuz çalışıyor.

    MateFinder: Bluetooth üzerinden diğer telefonlarla veya uyumlu PC'ler ile chat yapmanızı sağlar.

    Full Screen Caller: Önceden tanımladığınız kişiler sizi aradığında tam ekran resmini gösteren bir program. Kişiselleştirilebilir seçenekler mevcut. Gayet kullanışlı bir uygulama. 6600 ve 3650 destekli.

    Spy Camera: Telefonunuzu casus kamera oarak kullanabilmenizi sağlar. telefonunuz kendi başına belirli aralıklarla çektiği fotografları mms yolu ile istediğiniz no'ya gönderebiliyor. 6600 ve 3650 uyumlu

    Eti Camcorder: MMC hafıza büyüklüğü kadar kesintisiz ve sesli video çekimi yapabilen bir uygulama. S60 serisi ile uyumlu fakat 6600 modeli ile sesli çekim yapmak mümkün olmuyor. Bunun dışında gayet kullanışlı ve görüntü kalitesi iyi bir uygulama.

    Video MSG: Sesli fakat ortalama 40 sn. video kaydı yapabilen bir uygulama. 3650/7650 ve 6600 uyumlu fakat görüntü kalitesi Eti Camcorder kadar iyi değil.

    Black List: Kara liste uygulaması ile aramasını istemediğiniz kişilerin numaralarını listeye ekleyerek aradıklarında meşgûl tonu almasını sağlayabilirsiniz. Aynı şekilde sadece listedeki kişilerin size ulaşmasını da sağlayabilirsiniz. Stabil çalışması için telefon hafızasına kurulması tavsiyemdir.

    Avec Radio: Grps üzerinden yabancı ülkelere ait radyoları dinleyebilirsiniz. Ücretlendirme işlemi bağlı bulunduğunuz operatöre göre değişir. Ses kalitesi normal fakat kesintileri de göz önünde bulundurmak gerekir. Son olarak yayınları mono dinleyebilirsiniz çünkü hem yayın hem de telefonun stereo özelliği yok. 3650 ve 6600 uyumlu.

    Total IR Remote: Yerli markalar dahil bir çok TV, Receiver, VCD/DVD ve Müzik Seti markalarını destekleyen bir uzaktan kumanda uygulaması. Örneğin yerli TV'lerin çoğunu destekleyen ayarlar Aristona ve GrundigAlt2 markalarında mevcut. Diğerleri için biraz deneme yapmak gerekiyor. Gayet kullanışlı bir uygulama olup yaklaşık olarak 3 - 4 m mesafeden kontrol edebiliyor. 3650 ve 6600 uyumlu.
#07.04.2005 19:19 0 0 0
  • Ultra Mp3: En çok kullanılan ve Skin desteği bulunan bir Mp3 player uygulaması. Tam ekran ve arka planda çalışma desteği gayet kullanışlı. Özellikle müzik çalarken altta bulunan Spectrum Bar'lar güzel bir görüntü oluşturuyor. Müzikleri mono olarak dinleyebiliyorsunuz fakat ses kalitesi fena değil. 3650 ve 6600 uyumlu.

    World Mate: Dünya saatlerini gösteren bir uygulama. Ülkeler arası saat farkları ve otomatik saat değişimi vs. gibi seçeneklere sahip. Seyahat edenler için gayet kullanışlı bir uygulama. 3650 ve 6600 uyumlu.

    Photo Fusion: Çeşitli şekillerde eğlenceli fotograflar çekebilen bir uygulama. Kendinize fotogaf albümü yaratabilmeniz için panaroma cekimi ve gece çekim özelliğine sahip kullanışlı bir uygulama. Zoom yapabilme özelliği de var. 3650 ve 6600 uyumlu.

    SeleQ: File Manager benzeri bir dosya yöneticisi. Dosya ve klasörlerin niteliklerini değiştirebilme özelliğine sahip. Başkaları tarafından görülmesini istemedeiğiniz dosya ve/veya klasörleri gizleyebilirsiniz. Bir çok dosya çeşidini Bluetooth ve Kızılötesi ile gönderebilir dosya ve kısayollar oluşturabilirsiniz. Her telefonda olması gereken bir uygulama. 3650 ve 6600 uyumlu.

    webcam: Adındanda anlaşılacağı gibi webkamera programı üstelik pc olamadanda cebi kamera olarak kullanıp chatleşme imkanı. gerekli urlyi bilmeniz yeterli

    AGILE MESSENGER: yahoo, msn, aol messengerler ile icq gibi online chatlerin toplandığı kombine bir program olddukça kullanışlı

    PHOTO SMS: Cebinizde kayıtlı fotograf vb resimleri resimli mesaja dönüştürmeye yarayan harika bir program

    ZİPMAN: gprs aracılığı ile cebe indirdiğiniz zipli dosyaları açmaya ve cebinizdeki bazı programları zip formatına dönüştürüp yollamaya yarayan program6600 kullanıcıları 1.4 ün altındaki versiyonları yüklemesinler, çalıştıramaz, çalıştırsada verim alamaz

    COMPASS: cepte pusula olayı. programda senden istenen bilgileri girerek cebini pusula olarak kullanabilme imkanı tanıyan basit bir program

    TORCH: El feneri programı. ama 6600 da ne işe yaradığını hala çözemedim

    ANTIMOSQUITO: sivrisinek kovucu program. henüz faydalı mı bilmiyorum.. malum mevsim gereği

    (PC) Nokia MultiMedia Converter: Bir çok video ve müzik formatını Telefonunuza uyumlu formata çeviren bir yazılım. Kullanımı basit ve kullanışlı bir program. Mpeg, mpg, wmv, avi vs. formatlarını 3gp formatına, mp3, wav, wma vs. formatlarınıda amr ve awb formatına çevirebiliyor.

    (PC) Nokia Multimedia Player: Bir çok video ve müzik formatlarını destekleyen bir yazılım. Gayet kullanışlı bir program. 3gp, amr, mpeg, avi, wav formatları desteklediği başlıca formatlar.

    Torch: programı ekranda sadece beyaz ışığın yanmasını sağlıyor. Böylelikle yaydığı ışık fener olarak kullanılabiliyor.

    PV Player: 3gp formatındaki videoları tam ekran izleme olanağı sağlıyor. Yalnız görüntü kalitesi çok düşük. Bu nedenle Real One Player tercih sebebi olabilir.

    Scrypto: Telefonunuzda bulunan, başkalarının açmaması gereken dosyaları şifrelemek isteyenler için ideal bir program. 3650 ve 6600 desteği var.
#07.04.2005 19:20 0 0 0
  • RingTone Studio: Poly melodiler üzerinde değişiklikler yapabilen kullanışlı bir uygulama. İstenilen sesleri yükseltip alçaltabilir ya da kullanıcı tanımlı poly melodiler üretebilir. 3650 ve 6600 uyumlu.

    Photographer:İşinize yarayacak bir fotoraf programı

    Photorite:Çektiğiniz resimlerle oyanayabilirsiniz.

    Facewarp::Çektiğiniz insan yüzlerini ilginç ve gülünç hallere sokabilirsiniz

    Zip Manager:Telefonda *zip uzantılı dosyalarınızı açabilirsiniz.

    Psicoloc recorder:Hafızanız kadar ses kaydı(aslında bunla camcorderi birleştirebilirmiyiz ozman sınırsız sesli video kaydı programı elde etmiş oluruz)

    Spider-Man: Adından da anlaşılacağı gibi bir Örümcek adam oyunu. 3650'de sorunsuz çalışıyor. 6600'da ise birden fazla insan görüntüsü oluşuyor. Bunun dışında sorunu yok. Kaliteli sayılabilecek macera dolu bir java uygulaması.

    Prince of Persia: PC'deki Oyunun hemen hemen aynısı. Yine macera severlere hitap eden bir java uygulaması. Biraz da şiddet içeriyor. 3650 ve 6600 uyumlu.

    MotoGp: İsmi üzerinde olduğuı gibi Motosiklet yarışından hoşlananlar için gerçekten hoş bir java uygulaması. Aynı isimde blz oyunu da var. Tabiki Görüntü ve oyun kalitesi java'ya nazaran daha iyi. 3650 ve 6600 uyumlu.

    MidpMan: Eski Commodore oyunu olan PacMan'in küçük bir java versiyonu. Oyunun gayet zor olduğunu denediğinizde anlayacaksınız. Zoru sevenlere yönelik tasarlanmış eğlenceli bir oyun. 3650 ve 6600 uyumlu. (SonyE. T610 modelinde de sorunsuz çalışıyor.)

    Space Impact: Çok beğenilen Nokia oyununun Symbian uygulaması olan Space Impact'in İki farklı versiyonu mevcut. N-gage versiyonu Türkçe olup 3650'de sorunsuz çalışırken 6600'da ses sorunu yaratıyor. Diğer versiyonu ise ingilizce ve sorunsuz çalışıyor.

    FerrariExperience: Yine adından da anlaşılacağı üzere bir çeşit Formula1 oyunu. Kontrolün kolay olması oyunun cazibesini arttırıyor fakat ingilizce olmaması (Sanırım italyanca) dezavantaj sayılabilir. Bunun dışında 3650 ve 6600'da sorunsuz çalışan bir java uygulaması.

    CardDeck: Nokia'nın kendisine ait olan ve dört farklı kağıt oyununu içinde barındıran bir symbian uygulaması. Şans yunlarından hoşlananlar için ideal bir oyun. 3650 ve 6600 uyumlu.

    Dicta Phone= Telefonla konuşurken tek tuşla görüşmenizi kaydeder (hafıza süresi kadar) 3650,7650,6600 uyumludur
    Sega Rally : Adından da anlaşılacağı gibi gayet güzel bir Otomobil Yarışı. Gerek 3d efektleri ile gerekse özelleştirilebilir yarış nitelikleri ile PC'deki versiyonunu aratmıyor. N-Gage, 3650 ve 6600 uyumlu.

    Rally Pro Contest: Bir Symbian Otomobil yarışı. Daha çok Bluetooth üzerinden Multiplayer için tasarlanmış güzel bir oyun. 3D Görüntüsü de azımsanacak kadar değil. Değişik Otomobil seçenekleri mevcut. Tüm S60 telefonlarla uyumlu.

    Handy Reverse : Diğer bir adı Link 5 olan oyunun Symbian versiyonu. Yeni başlayanlar ve Uzman seviyedeki oyuncular için çok iyi bir oyun. En az satranç kadar Düşünsel bir oyun. Görüntü ve 3d efektleri de ihmal edilmemiş. Tüm S60 Telefonlarla uyumlu.

    VideoMSG : 3GP Formatındaki Videoları tam ekran oynatabilme özelliğine sahip bir uygulama. Görüntü kalitesinin PV Player'dan çok daha iyi olması ile birlikte MMC hafızasındaki Videoları göremiyor. Programın İngilizce olmamaı diğer bir dezavantaj.

    Mobile Fax : operatörünüzü arayıp faks data hattınızı kullanıma açtırınca cepten fax gönderip almaya yarıyo. 6600 bilmiyorum ama 3650 çalışan full sürüm daha bulamadım. (trial de fax atma yok alma var)
#07.04.2005 19:21 0 0 0
  • tesekürler
#04.05.2005 13:24 0 0 0
  • eyvallah teşekkürler
#13.10.2005 22:51 0 0 0
  • ellerine sağlık teşşekkürler
#11.11.2005 10:03 0 0 0
  • bir bakalim arkadasim sagol..
#13.11.2005 20:34 0 0 0
  • teSssekKürLer eLLErine saĞlık
#01.12.2005 22:38 0 0 0
  • SAĞOL GEREKLİYDİ
#08.12.2005 18:02 0 0 0
  • bakalim nasil mis
#14.12.2005 00:00 0 0 0
  • teşekkürler usta ellerine sağlık bunlar çok güzel şeyler sağol
#16.02.2006 13:52 0 0 0
  • sağol kardeşim binimde böyle siteye ihtiyaçım vardı
#24.06.2006 16:40 0 0 0
  • sağol kardes eline sağlık
#23.07.2006 13:36 0 0 0
  • Teşekkürler paylaşım için
#09.02.2007 18:51 0 0 0
  • teşekkürler
#16.02.2007 12:27 0 0 0
  • iyi
#20.11.2007 15:22 0 0 0
  • Arkadaşım İyi Güzelde Kulanıcı Adı Ve Şifre İstiyor Nasıl Gİreecez Yardım Lütfe?
#20.11.2007 15:28 0 0 0
  • SÜPER BIR SITE
#27.07.2008 08:51 0 0 0