Malzemeler

* Tavuk göğüs
* Yumurta
* Galeta unu
* Un
* Tuz

Yapılışı

1. Tavuk göğüslerini ince dilimlere ayırın. Eti incelmesi için doğrama tahtası üzerinde dövün.
2. 3 ayrı tabağa yumurta, un ve galeta ununu koyun.
3. Tavuk göğüslerini sırasıyla yumurta, un ve galeta ununa bulayın. Biz tavuğu önceden terbiyelemiştik. Dolayısıyla tuzu ve bir takım baharatları mevcuttu. Çok da lezzetli olmuştu. Ancak eğer siz terbiyelemeyecekseniz unun içine bir miktar tuz katın, daha sonra da tavuğu bulayın)
4. Hazırladığınız etleri teflon bir tavada, üzerini neredeyse geçecek miktarda yağda arkalı - önlü kızartın. Afiyet olsun...


alıntı

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 353
favori
like
share
AYIŞIĞI Tarih: 04.04.2009 22:02
daha önce denemiştim,mutlaka bu tarifle yeniden yapacağım,
sağolun teşekkürler