Malzemeler

4 adet tavuk göğüs eti
4 adet orta boy kabak
6 yemek kaşığı hazır çiğ krema
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı tereyağı
Yarım limonun suyu
2 çay kaşığı tane karabiber
Tuz

Tarifi

Kabakları soyup, 4'e bölün. Kaynayan tuzlu suda 5 dakika haşlayın.

Tereyağında göğüs etlerini kızartıp kenara alın.

Kalan yağın içine 1 yemek kaşığı un koyup karıştırın. Krema, karabiber, tuz ve 1 bardak su ilave edip sosu 10 dakika kaynatın. Kabakları ve kızarttığınız tavuk etlerini ilave edin. Limon suyunu da koyduktan sonra 10 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.

alıntı

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 306
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 13.04.2009 13:03
Güzel tarifleriniz için teşekkürler emeginize saglık.
AYIŞIĞI Tarih: 04.04.2009 21:58
ellerinize sağlık