Malzemeler

8 adet tavuk baget
8 adet milföy hamuru
3 adet defne yaprağı
1 adet yumurta sarısı
1 yemek kaşığı susam
Karabiber
Tuz

Tarifi

Butları yıkayın, süzüp tencereye koyun. 1 bardak su, defne yaprağı, karabiber ve tuz ekleyip 10 dakika haşlayın. Butun kemik kısmını folyo kağıtla sarın.

Tezgaha milföy hamurunu koyun, butları da milföylerin üzerlerine yerleştirip, üçgen şeklinde sarın. Yumurta sarısı sürüp susam serpiştirin.

Fırın kabına milföylu butları ve defne yapraklarını ekleyin. 180 derecelik fırında 75 dakika pişirin.




alıntı

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 328
favori
like
share
casper Tarih: 02.05.2009 13:45
ismi çok hoşuma gitti ama sanırım tadıda öyle:85:
AYIŞIĞI Tarih: 04.04.2009 21:57
ellerinize sağlık
Şayeste Tarih: 04.04.2009 21:45
Barbi etekler milföyden kaynaklanıyor sanırım ..
Sağolun..