Malzemeler

1 adet tavuk göğsü
6 adet ufak domates
4 adet mantar
1 adet kırmızı biber
1 bardak ıspanak
1 yemek kaşığı konserve mısır
Tuz
Karabiber

Tarifi

Tavuk etlerini yıkayıp, küp küp doğrayın. Domatesleri ve mantarları yıkayın. Mantarları ikiye bölün. Biberleri doğrayın.

Çöp şişlere sırayla domates, tavuk, yeşil biber ve mantarları dizin. Tuzunu ve karabiberini atıp, ızgarada pişirin.

Yıkanmış ve kıyılmış ıspanakları suya atıp, çıkartın. Mısırla karıştırın. Limon suyu, hardal ve tuzla yaptığınız sosu üzerine dökün.

Servis tabağına ıspanakları koyun. Üzerine de tavuk şişi yerleştirin.


alıntı

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 381
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 13.04.2009 13:05
Nefis görünüyor eline saglık Bir Dost.
AYIŞIĞI Tarih: 04.04.2009 21:59
çok severim mutlaka tekrar deneyeceğim,
ellerinize sağlık