Malzemeler:

200 gr kestane
1 su bardağı kırmızı şarap
100 gr çemensiz pastırma
Bir kaç biberiye dalı

Hazırlanışı:

Kestanelerin üzerlerini çizin ve tencereye alın. Üzerini örtecek kadar su ve şarabı ilave edin. Kestaneler yumuşayana kadar haşlayın. Süzüp ılınmaya bırakın ve kabuklarını soyun.

Pastırmaları uzunlamasına ortadan ikiye kesin. Hazırladığınız pastırmaların kenarına birer kestane yerleştirip rulo sarın ve açılmalarını önlemek için kürdanla sabitleyin.

Izgarada 4-5 dakika pişirin. Biberiye dallarıyla süsleyip sıcak veya ılık servis yapın.


alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 290
favori
like
share
AYIŞIĞI Tarih: 05.04.2009 00:06
ellerinize sağlık teşekkürler