LUCESCU' YA TEKLİFLER....

Son güncelleme: 08.04.2005 19:34
  • Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı'dan Türk Milli Takımı için de öneri aldığını ama sıcak bakmadığını ifade eden Mircea Lucescu, "Fenerbahçe tam bana göre bir takım" dedi..

    'Türkiye'nin en ünlü takımı istedi'

    ...Ve Mircea Lucescu, Fenerbahçe yolunda. Daha önce Türkiye'de Beşiktaş ve Galatasaray'ı şampiyon yapan ve şu anda Ukrayna'nın Shakhtar Donetks takımının teknik direktörlüğünü yapan Lucescu, Fenerbahçe'den teklif aldığını açıkladı. Kariyerli hoca, yaptığı açıklamada "Türkiye'nin ünlü bir takımının yöneticisinden teklif aldım. Bu takım da Fenerbahçe. Henüz kararımı vermedim ama çok ciddi düşünüyorum" dedi.

    2007'deki büyük hedef için

    Fenerbahçe Yönetimi'nin, Kanarya'nın bu sezon da Süper Lig Şampiyonluğu'nu kazanması halinde bile Teknik Direktör Daum'la yollarını ayıracağı belirlendi. Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın, özellikle 2007'de hedeflediği Avrupa Şampiyonluğu'na gitmek için takımın başına Mircea Lucescu'yu getirmeyi planladığı kaydedildi. Sarı-Lacivertliler'in, sezon sonunda Rumen hoca ile masaya oturarak üç yıllık sözleşme imzalayacakları da sızan bilgiler arasında.

    'Milli takım bana yetmez!'

    Lucescu, 15 Mart'ta Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı'dan da teklif aldığını ifade etti. İddiaya göre Bıçakcı'nın, Arnavutluk ve Gürcistan maçlarından önce Lucescu ile görüşerek "Türk Milli Takımı'nı çalıştırır mısın?" diye sorduğu Rumen hocanın da "Öneriniz için teşekkür ederim. Ama ben hırslı bir hocayım. Sürekli heyecan istiyorum" diyerek Bıçakcı'nın teklifine pek sıcak bakmadığı öğrenildi.
#08.04.2005 10:51 0 0 0
  • Bakalım neler olacak konuşmak için daha çok erken. Paylaşım için teşekkürler.
#08.04.2005 12:25 0 0 0
  • LUCESCU NUN KARİYERİ TARTIŞILMAZ AMA FENER NİCE YILDIZLARI HARCAMADIMI
#08.04.2005 19:34 0 0 0