Tyson´lar bulustu

Son güncelleme: 18.04.2009 11:44
  • noimage


    Ringlerin unutulmaz efsanesi Mike Tyson Trabzon'un Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonu Selçuk Aydın'la buluştu.

    Tyson Ve Selçuk Yan Yana

    Ringlerin unutulmaz efsanesi Mike Tyson şampiyonumuz 'Mini Tyson' lakaplı Selçuk Aydın'la buluştu. Mike Tyson, Amerika'nın Las Vegas kentinde antrenmanlarını sürdüren Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonumuz Selçuk Aydın'ı ziyaret etti. 17 Nisan tarihinde Las Vegas'ta yapacağı dünya şampiyonluk eleme maçı için yoğun bir şekilde idman yapan sporcumuza Mike Tyson'dan destek geldi. Selçuk'un dövüşünü büyük bir zevkle izleyeceğini belirten Tyson, sporcumuzun ringlerdeki lakabının 'Mini Tyson' olmasının kendisine gurur verdiğini söyledi.

    Selçuk Çok Yetenekli

    Selçuk Aydın'ın dünya şampiyonu olabilecek kapasiteye sahip bir boksör olduğunu belirten Mike Tyson, "Selçuk daha çok genç ve önünde uzun bir zaman var. Ben onun çok başarılı olacağını düşünüyorum. Antrenmanda kendisini izledim, gerçekten kilosunun çok üzerinde güçlü yumrukları var. Disiplinli bir şekilde hayatını sürdürürse 4 kemerin hepsini kazanıp efsaneler arasına girebilecek bir boksördür" dedi. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye'ye gittiğini de vurgulayan Tyson, Türkiye'yi çok beğendiğini, insanının ise sıcakkanlı ve misafirperver olduğunu belirtti.

    Kaynak: Taka
#05.04.2009 13:12 0 0 0
  • Bunlar İkiz gibi:D
#05.04.2009 21:24 0 0 0
  • Boksör Selçuk Aydın

    noimage
    Tyson'dan Selçuk Aydın'a destek
    13 Nisan 2009 / 11:41
    Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonu 'Mini Tyson' lakaplı Selçuk Aydın, ağır idmanlarını tamamladı..




    17 Nisan'da Las Vegas kentinde çıkacağı dünya şampiyonluk eleme maçı öncesi bir aylık kampa giren Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonu 'Mini Tyson' lakaplı Selçuk Aydın, ağır idmanlarını tamamladı..
    Dün yapılan son sparring dövüşünde başarılı bir performans gösteren genç boksör son haftayı hafif antrenmanlarla geçirerek maç gününü bekleyecek. Moralinin oldukça yüksek olduğu gözlenen sporcunun hiçbir sakatlığının bulunmaması da tüm ekibi mutlu ediyor. Ekibiyle birlikte Las Vegas kentindeki turistik yerleri ziyaret ederek kamp stresini üzerinden atmaya çalışan Selçuk Aydın'a boks otoriteleri de yoğun ilgi gösteriyor.

    Tyson'un bebeğini sevdi
    Dünyanın ünlü otel ve eğlence merkezlerinden Mandalay Bay Events Center'de düzenlenen Winky Wright ve Paul Williams boks maçını Mike Tyson ile birlikte izleyen Selçuk Aydın, Tyson'un kendisine gösterdiği yakınlıktan ve ailesiyle tanıştırmasından ötürü çok memnun olduğunu belirtti.

    Ayrıca Tyson'ın İslam üzerine yaptığı sohbet de Selçuk'u cezp etti. Tyson'un minik kızı Milan'ı kucağına alan şampiyon bebeği bir süre sevdi. Artık sıranın kendisine geldiğini söyleyen Selçuk Aydın, "Uzun yıllardan beri bu ringlerde mücadele ediyorum. Bu kadar emeğimin karşılığında profesyonel dünya boks şampiyonluk kemerini kazanarak ülkeme ve sevenlerime bu gururu yaşatmak istiyorum. Hedefimize çok yaklaştık Türk halkının desteğini bekliyorum" dedi.

    Ringlerin efsane ismi Mike Tyson da Selçuk Aydın'ın final maçına nerede yapılırsa yapılsın mutlaka geleceğini belirterek, "Senin yanında ringe yürüyerek destek olmak istiyorum" diye konuştu.
#13.04.2009 11:56 0 0 0
  • noimage

    Las Vegasta Dövüşen İlk Türk

    Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonumuz Selçuk Aydın, rakibi Said Oali ile ilk kez göz göze geldi.

    17 Nisan Cuma gecesi Las Vegas kentinde dünya şampiyonluk ön eleme maçı için ringe çıkacak olan Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonumuz Selçuk Aydın, rakibi Said Oali ile ilk kez göz göze geldi.

    noimage

    Medya ve halkın yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında tam bir gövde gösterisi yaşandı. Menajer Ahmet Öner'in Kıtalar Arası Altın Kemerini iki boksörün eline birden vermesi boksörümüz Selçuk Aydın'ı sinirlendirdi ve kemeri çekip alarak, 'Bu kemer boşta değil sahibi benim ona dokunması için kazanması gerekiyor' dedi.

    Maç için çok iyi hazırlandığını belirten rakip Said Oali'ye Selçuk Aydın, 'Umarım iyi hazırlanmıştır. Ben çok uzun yoldan Türkiye'den geldim. Sevenlerim maçlarımı çok çabuk bitirdiğimden şikayet ediyorlar. Umarım iyi bir maç olur ve benim karşımda on iki raunt dayanabilir' şeklinde konuştu.

    Las Vegas'ın ünlü otel ve eğlence kompleksi, aynı zamanda maçın yapılacağı mekan olan Bufalo Bill Arena'da yapılan teraziye çıkan sporcular yoğun izleyici önünde tartıldılar.

    Sporcumuzun oldukça formunda ve moralinin de yüksek olduğu gözlerden kaçmadı. Rahat gözükmeye çalışan Said Ouali'nin oldukça sıkıntı olduğu gözlerden kaçmadı.

    Cumartesi günü Türkiye saatiyle sabah 5:30'da başlayacak olan karşılaşmalar Türkiye'de ATV Televizyonundan Avrupa'da Premiere ve Amerika'da ise SHOBOX televizyon kanalları tarafından naklen yayınlanacak.

    Trabzonspor eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu da sporcumuza destek olmak amacıyla Las Vegas'a geldi. Ayrıca Trabzonlu genç işadamlarımızdan Kürşat Başkan da sporcumuzu her maçında olduğu gibi burada da yalnız bırakmadı.

    Kaynak: noimage
#17.04.2009 16:36 0 0 0
  • noimage

    Türkiye'nin Gururu Selçuk Aydın

    18 Nisan 2009 / 06:12
    Selçuk Aydın, rakip Said Ouali karşısında ringe çıktı. Selçuk kemerini korumak için 12 raunutluk maça çıktı. 12 rauntluk maç sonunda Selçuk Aydın kazandı.

    Las Vegas kentinde dünya şampiyonluk ön eleme maçı için ringe çıkan olan Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonumuz Trabzonlu boksor Selçuk Aydın, Amerika'dak iilk karşılaşmasına çıktı. Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın namı değer mini Tyson... Selçuk Aydın, rakip Said Ouali karşısında ringe çıktı. Selçuk kemerini korumak için 12 raunutluk maça çıktı.
    ATV Televizyonun canlı olarak yayınladığı 12 rauntluk müsabaka başladı.
    Selçuk hızlı başladı. Said Oali namağlup boksör Selçuk aydın karşısında zor anlar yaşıyor.
    İlk raunt sona erdi...
    Selçuk Aydın bügüne kadar çıktığı maçların yüzde 80 maçını nakavut ile kazanmış bir boksorümüz....
    2. rauntta sona erdi...
    3. raunta çok hızlı başladı iki boksörde....
    3. rauntun sonunda Selçuk Aydın boksörümüz puan alıcı vuruşlar yaptı.... 3. rauntta sona erdi.
    Karşılaşma çok tempolu geçiyor.
    4. raunt başladı...Bu rauntta kıran kırana geçti.
    5. raunt başladı, haydi Selçuk Aydın göster kendini....5. rauntta sona erdi.
    Selçuk Aydın, bu maçı kazandığı taktirde ünvanını korumuş olacak.
    6. raunt başladı. Selçuk ayağı kayarak yere düştü. Selçuk şuana kadar puan olarak önde görünüyor... Selçuk Aydın bel altı vurdu diye hakem tarafından uyarıldı, puanı düşürüldü... bu rauntta sona erdi.
    7. raunt başladı. Selçuk Aydın bu rauntta da üstün gözüktü.
    8. raunt başladı...Selçuk Aydın bu rauntta da etkili yumruklar attı
    9. raunt başladı...Selçuk Aydın sinirlenmeye başladı...
    10. raunt başladı....Bu rauntta geride kaldı.
    11. raunt başladı...Selçuk Aydın rauntun sonuna doğru net vuruşlar yaptı.
    12. raunt ve son raunt başladı....12 raunt sona erdi..
    Selçuk bu maç öncesi Mike Tyson ile bir araya gelmişti.
    Evet Selçuk Aydın kazandı orta hakeme rağmen maçı kazandık....
    Selçuk Aydın namağlup ve kemerini korudu. Tebrikler Selçuk Aydın,

    Kaynak: noimage
#18.04.2009 11:44 0 0 0