Goncagül Sunar (d. 17 Eylül 1970 - İstanbul)



Tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve müzisyen. "Mahallenin Muhtarları" dizisinde Fadime'nin arkadaşı olarak ve Asmalı Konak dizisindeki hizmetçi Hayriye ve Çemberimde Gül Oya dizisindeki şarkıcı Canan karakterleriyle tanınır.

1991'de Şahika Tekand ve Studio Oyuncuları topluluğu ile sanat hayatına başlayan Sunar, Mahallenin Muhtarları dizisiyle kamera karşısına geçti. Çağan Irmak'la çalışan sanatçı, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Türkçe sözlü beste yapan ve şarkılara uygun etkili sesiyle folk-rock türünde bir albüm hazırlayan sanatçı, gitar çalışmaları da yapıyor.



Filmografisi

Issız Adam - 2008
Yol Arkadaşım- 2008
Çemberin Dışında - 2008
Güzel Günler - 2007
Tatlı İntikam - 2007
Ona Melek Deme - 2006
Ahh İstanbul - 2006
Fırtına - 2006
Döngel Karhanesi - 2005
O Şimdi Mahkum - 2005
Güz Yangını - 2005
Çemberimde Gül Oya - 2004
Asmalı Konak (Hayat) - 2003
Asmalı Konak - 2002
Abuzer Kadayıf - 2000
Filler ve Çimen - 2000
Günaydın İstanbul Kardeş - 1999
Küçük Bey - 1994
Mahallenin Muhtarları - 1992

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 827
favori
like
share
Sylar Tarih: 08.04.2009 11:25
Evet yetenekli bir oyuncu... Asmalı da oynadığını unutmuşum. Çemberimde gül oya dizisinden hatrımda kaldı.
NaZ Tarih: 08.04.2009 11:00










Özge Özberk & Goncagül Sunar



[/center]
NaZ Tarih: 08.04.2009 10:54
Çok basarili ve rolunun hakkini gerçekten veriyor, ben Asmali Konakta çok begenmistim, suanda Yol arkadasimdada çok iyi. 70 dogumluymus, bence çok daha genç gösteriyor.