MALZEMELER:

1 su bardagi tozseker
3 adet yumurta

1 su bardagi süt
yarim su bardagi siviyag
3 yemek kasigi kakao

2 su bardagi un
1 paket kabartma tozu

Ici icin:

Krema, yani kremsanti


Öncelikle tozseker ve yumurtalar cirpilir. 2-3 dakika kadar. sonra diger malzemeler ilave edilir. kakao 3 kasiktanda fazla olabilir, cünkü farkli tonlarda oldugu icin. koyu bir harc olmasi gerekiyor.

yaglanmis firin tepsisine dökülür ve 170 derecede 20 dakika pisirilir.

soguduktan sonra bir bardak yardimiyla yuvarlaklar cikarilir. geri kalan pastayida elimizde ufaliyoruz.

kremamizi pastalarin üzerine bir kasik koyuyoruz, sonra ufaladigimizi üzerine ekeliyoruz....

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 371
favori
like
share
The ReG Tarih: 27.04.2009 12:15
yaaaaaa cok gusel ben tatlıya dayanamam olsada yesek
SU-PERISI Tarih: 09.04.2009 18:45
Nefis görünüyor güzel tarifin için saol hayatım.
NaZ Tarih: 09.04.2009 02:11
Bence içine krem santi yerine normal hafif bir krema hem daha lezzetli olur hemde daha hafif olur.

Ellerine saglik abla