MALZEME:

2 adet tavuk budu

2 yemek kaşıgı un

10 yemek kaşıgı yoğurt

1 yumurta

1 yemek kasıgı tereyagı

tavuk suyu,tuz ,kbiber ve de nane

YAPILIŞI:

İlk önce tavuk butları haşlanıp,küçük parçalara ayrılır.Bir kasede yoğurt,1 yemek kaş.un ve de yumurta iyice çırpılır.Diger tarafta bir tencereye yağı koyup,kalan unu hafifce kavurun ,soğuk tavuk suyunu ve tavukları ekleyin.kaynayınca yoğurtlu karışımı yavaş yavaş ilave edin.tuzunu ilave edin.bir taşım kaynatıp kapatın.krabiber ve naneyi ilave edip sıcak sıcak servis yapın.Afiyet olsun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 674
favori
like
share