Aytaç Arman gerçek adı; Veysel İnce (d. 22 Haziran 1949 - Adana) Sinema ve dizi oyuncusu.

Bir derginin açtığı yarışma ile sanat hayatına başlayan Arman, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı.





Ödülleri 25. Antalya Film Şenliği - 1988, En İyi Erkek Oyuncu, Gece Yolculuğu
25. Antalya Film Şenliği - 1988, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Gönderilmemiş Mektuplar
25. Siyad Türk Sineması Ödülleri - 2003, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Gönderilmemiş Mektuplar







Filmografisi

Hacı - 2006
Candan Öte - 2006
Düşler ve Gerçekler - 2005
Deli Mavi / İşte Öyle Bir Şey - 2005
Sen Ne Dilersen - 2005
Perçem - 2004
Karşılaşma - 2002
Gönderilmemiş Mektuplar - 2002
Berivan - 2002
Öyle Bir Sevda ki - 2002
Melekler Evi - 2000
Bedel - 2000
Yüzleşme - 1999
Kıvılcım - 1999
Yılan Hikayesi - 1999
Akrebin Yolculuğu - 1997
Bir Umut - 1997
Kurtuluş - 1996
Yaban - 1996
Yer Çekimli Aşklar - 1995
Sahte Dünyalar - 1995
Buluşma - 1994
İz - 1994
Yolcu - 1994
Kurşun Adres Sormaz - 1992
Bekle Dedim Gölgeye - 1990
Gece Yarısı Vurgunu - 1990
Perili Köşk - 1990
Kantodan Tangoya - 1989
Av Zamanı - 1988
Gece Yolculuğu - 1987
Bir Avuç Gökyüzü - 1987
Biri Ve Diğerleri - 1987
Kadının Adı Yok - 1987
Uzun Bir Gece - 1986
İstek - 1986
Sıcak Tatlı Yaz - 1986
Fatmagül'ün Suçu Ne - 1986
Parmak Damgası - 1985
Adı Vasfiye - 1985
Sönmüş Ocak - 1980
Düşman - 1979
Fırat'ın Cinleri - 1977
Güneşli Bataklık - 1977
Ben Sana Mecburum - 1976
Bu Nasıl Dünya - 1976
Ne Haber - 1976
Nereye Arkadaş - 1976
Seni Sevmekle Suçluyum - 1976
Yazgı - 1976
Ne Umduk Ne Bulduk - 1976
Kara Çarşaflı Gelin - 1975
Evde Kalmış Kızlar - 1975
Enişte - 1975
Sevgili Halam - 1975
Yarınlar Kimin - 1975
Yarın Olmaz Şimdi - 1975
Yaşamak Daha Zor - 1975
Evet mi Hayır mı - 1974
Gerçek - 1974
Batak - 1974
Babalık - 1974
Bahriyeli Kemal - 1974
Bir Ana Bir Kız - 1974
Çılgın Arzular - 1974
Hostes - 1974
İstek - 1974
Tek Başına - 1974
Cici Kız - 1974
Bedrana - 1974
Yalancı / Çok Yalnızım - 1973
Babaların Günahı - 1973
Aşkın Zaferi - 1973
Bir Dost Bulamadım - 1973
Çocuğumu İstiyorum - 1973
Felek - 1973
Izdırap - 1973
Kader Çıkmazı - 1973
Oğlum Osman - 1973
Teslim Ol Baba - 1973
Ve Onu Vurdular - 1973
Zambaklar Açarken - 1973
Anneler Günü - 1973
Vukuat Var - 1972
Ve Güneşe Kan Sıçradı - 1972
Bir Baltaya Sap Olamadım - 1972
Kahbe / Bir Kız Böyle Düştü - 1972
Yirmi Yıl Sonra - 1972
Murat İle Nazlı - 1972
Oğlum - 1972
Korkusuz Aşıklar - 1972
Aslanların Ölümü - 1972
Ekmekçi Kadın - 1972
Elveda Yavrum - 1972
Kadın Yapar - 1972
Murat İle Nazlı - 1972
Tövbekar - 1972
Hayat Cehennemi - 1971
Baba - 1971 Ali

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1353
favori
like
share