HACETTEPER TRABZONDAN ÇEKİNMİYOR.

Son güncelleme: 11.04.2009 20:51
  • Hacettepe Trabzon'dan çekinmiyor


    Ligde son sırada bulunan Hacettepe, hafta sonu kendi sahasında yapacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

    Bulundukları durumun kendilerini üzdüğünü dile getiren forvet oyuncusu Ümit Tütünci, bu saatten sonra Hacettepe'nin adına leke getirmeyecek şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

    Trabzonspor'un güçlü bir ekip olduğunu vurgulayan Tütünci, ''Kimin şampiyon olup kimin düşeceğini bizi ilgilendirmiyor. Eski Oftaş ruhunu bulamadık, ama inşallah gelecek sezon iyi bir şekilde mücadele ederek tekrar Süper Lig'e çıkacağız'' dedi.

    Geçen 26 haftada 4-5 maç hariç kalan bütün maçlarda çok iyi mücadele ettiklerini fakat bir türlü neticeye ulaşamadıklarını belirten kaptan Orhan Şam, Konyaspor karşısında şanssız bir malubiyet aldıklarını söyledi.Şam, ''Büyük takımlara daha iyi konsantre oluyoruz, bu hafta da Trabzonspor karşısında bütün gücümüzle mücadele edeceğiz'' dedi.

    Artık prestij maçlarına çıkacaklarını ifade eden Hacettepe Teknik Direktörü Ergün Penbe, ligde şampiyonluğa oynayan 3 takımla mücadele edeceklerini belirtti.

    Penbe, "İlk yarıda basit bir gol yiyerek malubiyet aldık. Trabzonspor maçı zor olacak. Pozisyona giriyoruz, ama değerlendiremiyoruz. Trabzonspor şampiyonluğa oynayan güçlü ekip. Konumu bizi ilgilendirmiyor. Sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele edeceğiz'' diye konuştu.


    KAYNAK:SPOR 61
#09.04.2009 23:29 0 0 0
  • Çekinmemesi bizim açımızdan bir bakımdan iyi.nedeni kim bize kafa tutamayız dediyse bizii yandi.belki bu takımı kafa tuttuğu için yeneriz.ama büyük ihttiimal alırız gibime geliyor mücadeleyi.TRABZONSPORLU FANATİK.
#10.04.2009 10:47 0 0 0
  • çok iyii oldu bu galibiyet ama bos ne ye yaradı derseniz taraftarın yarasını az da olsa sardı.TRABZONSPOELU FANATİK.
#11.04.2009 20:51 0 0 0