Kes sesini Lanet olası Hayat..

Son güncelleme: 13.04.2009 08:04
  • Kes Sesini Lanet Olasıca Hayat
    Sonsuz özlem duyuyorum şimdi sana.. Dile getirmek bile zor benim için.. ßebeklerin zırlaması gibi ağlıyorum şimdi ardından. Gözyaşlarım sana değil! Sana verdiğim zamana

    Sus
    Konuşma artık yeter! Tahammülüm kalmadı sesine. Fazla gevezelik ettin sanırım.. Kulaklarım yoruldu, dilin yorulmadı. Yüreğim yoruldu, çehren yorulmadı hayret.. Ne istersen al senin olsun. Ama artık sus.. Yüreğim ne diyor bak sana.. Zırvalayıp durmuşsun ardından.. Kimbilir neler söyledin! -Kapa çeneni!!

    Kapa gözlerini
    Görme hiçbir şeyi.. ßen görmüyorum senden gayri..
    Az şeyler söyledin fazla kalp kırdın. Az kişilere baktın fazla kör ettin. Ne yaptıysan iki katını karşına verdin. Hiçbir şey çekmedin, hep çektirdin! Acı nedir bilmedin, hep zarar verdin. ßuydu senin hayatın.. Felsefe yapmıştın kendine..

    Kes sesini lanet olasıca hayat..
    Sus diyorum susmuyorsun! Gevezelik diz boyu..
    Ne yapsam tersini yapmak elinde
    ßaşarıyorsun.. Madalya mı bekliyorsun?

    ßiraz acı, biraz hüzün, biraz karamsarlık, biraz solgunluk.. İşte benim hayat karışımım. İçmek serbest.. Tadına bakmak bedava.. Ama dikkat! Acı vermemek şartıyla

    Format atma zamanı
    Geçmişime format atıyorum. Anılarımı çöp bekliyor.
    Sen'i kalbimden atıyorum. Sözlerini hafizamdan siliyorum. Özlemiyorum Sevmiyorum..İstemiyorum.. ßitiyorum her şeyi.. Yepyeni bir sayfa açıyorum kendime.. ßembeyaz..Tertemiz.. Gölgene dahi yer yok!
    Ha buarada sormayı unuttum. -Kimsiniz??


#12.04.2009 15:12 0 0 0
  • Emeğinize sağlık..
#13.04.2009 08:04 0 0 0