MALZEMELER:1,5 kg parça kemik koyun eti, 2 yumurta, 1 servis kaşık dolusu süzme yoğurt, 1 çorba kaşığı un, Terhon, tuz, karabiber

YAPILIŞI: Eti haşlanıp suyu ayrılarak etleri didilir. Ayrıca bir kapta yoğurt yumurta ve un çırpılır. Diğer bir tencerede et suyu, etler ve terhon kaynatılarak hazırlamış olduğumuz karışım devamlı karışmak suretiyle ilave edilir. Artık servise hazırdır..

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1122
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 09:52
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 16:37
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 04:01
[MARQUEE]ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. :3:ALLAH razı olsun[/MARQUEE]
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 20:21
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 13:00
Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
PALADAYI Tarih: 24.09.2005 10:39
Ellerin dert görmesin teşekkürler
Bitanesinin_Bebegi Tarih: 11.04.2005 16:21
ellerine saglik
halit51 Tarih: 11.04.2005 16:18
ellerine sağlık
alperen Tarih: 11.04.2005 16:13
:17: Bu nasıl yemek isimleridir yaw...! İnsanın elleriyle yumulası geliyo... :2: