TERHON YAHNİSİ

Son güncelleme: 19.03.2006 09:52
  • MALZEMELER:1,5 kg parça kemik koyun eti, 2 yumurta, 1 servis kaşık dolusu süzme yoğurt, 1 çorba kaşığı un, Terhon, tuz, karabiber

    YAPILIŞI: Eti haşlanıp suyu ayrılarak etleri didilir. Ayrıca bir kapta yoğurt yumurta ve un çırpılır. Diğer bir tencerede et suyu, etler ve terhon kaynatılarak hazırlamış olduğumuz karışım devamlı karışmak suretiyle ilave edilir. Artık servise hazırdır..
#11.04.2005 13:41 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#11.04.2005 15:02 0 0 0
  • Bu nasıl yemek isimleridir yaw...! İnsanın elleriyle yumulası geliyo...
#11.04.2005 16:13 0 0 0
  • ellerine sağlık
#11.04.2005 16:18 0 0 0
  • ellerine saglik
#11.04.2005 16:21 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin teşekkürler
#24.09.2005 10:39 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 13:00 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 20:21 0 0 0
  • ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. ALLAH razı olsun
#28.12.2005 04:01 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 16:37 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 09:52 0 0 0