MALZEMELER:1,5 kg parça kemik koyun eti, 2 yumurta, 1 servis kaşık dolusu süzme yoğurt, 1 çorba kaşığı un, Terhon, tuz, karabiber

YAPILIŞI: Eti haşlanıp suyu ayrılarak etleri didilir. Ayrıca bir kapta yoğurt yumurta ve un çırpılır. Diğer bir tencerede et suyu, etler ve terhon kaynatılarak hazırlamış olduğumuz karışım devamlı karışmak suretiyle ilave edilir. Artık servise hazırdır..

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1090
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 10:52
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 17:37
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 05:01
[MARQUEE]ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. :3:ALLAH razı olsun[/MARQUEE]
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 21:21
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 14:00
Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
PALADAYI Tarih: 24.09.2005 11:39
Ellerin dert görmesin teşekkürler
Bitanesinin_Bebegi Tarih: 11.04.2005 17:21
ellerine saglik
halit51 Tarih: 11.04.2005 17:18
ellerine sağlık
alperen Tarih: 11.04.2005 17:13
:17: Bu nasıl yemek isimleridir yaw...! İnsanın elleriyle yumulası geliyo... :2: