Garnitürlü Barbunya Balığı

Son güncelleme: 07.07.2008 15:52
  • noimage


    Malzemeler
    Mutfak
    Zorluk **
    Süre 40 dk.
    Kaç Kişilik 4
    Yöntem
    1 Kilo barbunya balığı
    2 Adet kabak
    2 Adet havuç
    3 Adet domates
    2 Adet soğan
    1 Su bardağı su
    5 Çorba kaşığı zeytinyağı
    1 Tutam kırmızı safran
    1 Diş sarımsak
    5 Çorba kaşığı mayonez
    4-5 Dal maydanoz
    3-4 Adet taze soğan sapı
    Tuz, karabiber, kekik

    Hazırlanışı
    Balıkları temizleyip yıkayın.
    Süzgece alıp suyunun süzülmesi için bekletin.
    Havuç ve kabakları ince ince dilimleyip, soğanları halka halka doğrayın.
    Domatesleri dilimleyin.
    Balıkları fırın kalıbına dizin.
    Hazırladığınız sebzeleri değişimli olarak balıkların üzerine yerleştirin.
    Soyulmuş sarımsak, kıyılmış maydanoz, kırmızı safran, kekik, tuz ve karabiber ilave edin.
    Zeytinyağı ve suyu ekleyip önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin.
    Servis tabağına alıp mayonez eşliğinde üzerine kıyılmış taze soğan sapı serperek servis yapın.
#11.04.2005 16:26 0 0 0
  • Ellerine saglik
#11.04.2005 22:39 0 0 0
  • Ellerine saglik
#21.04.2005 11:04 0 0 0
  • Ellerine saglik
#23.04.2005 02:51 0 0 0
  • Ellerine sağlık teşekkürler mardinli
#24.09.2005 09:32 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 13:09 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 20:05 0 0 0
  • ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. ALLAH razı olsun
#28.12.2005 04:25 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:57 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler elinize sağlık
#05.03.2006 16:11 0 0 0
  • Paylaşımın için teşekkürler,ellerine emeklerine sağlık.
#19.03.2006 10:10 0 0 0
  • teşekkür
#07.07.2008 15:52 0 0 0