Malzemeler
Mutfak
Zorluk *
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
400 gr temizlenmiş istavrit veya hamsi filetosu
2 Adet yumurta
2 Çorba kaşığı un
Yarım su bardağı süt
3 Çorba kaşığı kaşar peyniri rendesi
1 Diş sarımsak
2 Dal maydanoz
Kızartmak için sıvıyağ
Süslemek için birkaç limon dilimi
Süslemek için birkaç kıvırcık salata yaprağı
Tuz

Hazırlanışı
Temizlenmiş sarımsak ile maydanuzu ince kıyın.
Balık filetolarını yıkayıp süzün ve kurulayın.
Yumurta ve elenmiş unu derince bir kasede çırpın.
Sütü azar azar ilave ederek karıştırın.
Topaksız sıvı bir karışım elde edinceye kadar çırpmaya devam edin.
Kaşar peyniri rendesi, maydanoz ve sarımsağı ilave edin.
Birkaç dakika dinlenmeye bırakın.
Balık filetolarını karışıma bılayıp kızgın yağa atın.
Çevirerek iki tarafını kızartın.
Peçete üzerine alıp fazla yağını çektirin.
Servis tabağına alın ve üzerine tuz serpin.
Kıvırcık salata yaprağı ve limon dilimleri ile süsleyip sıcak olarak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 716
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 10:54
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 17:36
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 05:09
[MARQUEE]ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. :3:ALLAH razı olsun[/MARQUEE]
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 21:17
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 14:02
Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
PALADAYI Tarih: 24.09.2005 10:56
Ellerin dert görmesin mardinli teşekkürler
keto_41 Tarih: 23.04.2005 03:12
Ellerine Saglik
Kemal50 Tarih: 21.04.2005 12:06
Ellerine saglik
hOney Tarih: 11.04.2005 23:36
Paylasimin icin tskler..