Malzemeler
Mutfak
Zorluk **
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
6 Adet alabalık
8 Yemek kaşığı tereyağı
4 Adet soğan
Yarım su bardağı sek beyaz şarap
Tuz, karabiber

Hazırlanışı
6 Adet alabalığı temizleyip, yıkayın.
Kaynar suya sokup, çıkartın ve süzün.
2 Yemek kaşığı tereyağı ile kısık ateşte 10 dakika pişirin.
Balığı pişireceğiniz kalıbı önceden tereyağı ile yağlayın.
İçine halka halka doğradığınız soğanları yayın ve üzerlerine balıkları yerleştirin.
Balıkların üzerine tereyağını küçük parçalar halinde serpin.
Tuz, karabiber ve yarım su bardağı sek beyaz şarap ile tatlandırın.
Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 15 dakika pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 748
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 11:04
:70aylaşımın için teşekkürler,ellerine emeklerine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 17:34
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 05:19
ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. :3:ALLAH razı olsun
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 21:13
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 14:05
Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
PALADAYI Tarih: 24.09.2005 10:47
[COLOR=coral]Ellerine sağlık teşekkürler
keto_41 Tarih: 23.04.2005 03:28
Ellerine saglik
MaRaBoGLu61 Tarih: 21.04.2005 03:11
ellerine saglik arkadasim
Kemal50 Tarih: 21.04.2005 00:23
Ellerine saglik