Malzemeler
Mutfak
Zorluk **
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
1 Kg hamsi
4 Adet orta boy soğan
1 Demet maydanoz
Yarım limon suyu
Tuz, karabiber
1 Su bardağı un
1 Su bardağı sıvıyağ
3 Adet yumurta

Hazırlanışı
Hamsilerin kılçıklarını ve kafalarını çıkartıp bol suda yıkayın.
Sularını süzerek bekletin.
Soğanları incecik doğrayın ve maydanozu kıyın.
Yarım limon suyunu, Tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın.
Hamsilerden ikisini yatırıp hazırladığınız soğanlı harcın bir kısmını hamsilerin içine koyun ve üçüncü hamsiyi de üzerine kapatıp elinizle sıkıştırın.
Önce arkalı önlü una bulayın sonra çırpılmış yumurtaya bulayıp kızgın yağda hamsileri altın sarısı bir renk alana dek arkalı önlü kızartın.
Yeşil salata ile servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1148
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 15:27
teşkürler paylaşım için
DİDEM Tarih: 22.09.2006 23:12
tarif icin saol.. ellere saglik
enrique Tarih: 28.08.2006 10:18
balık hastasıyımmmmm,

palamutu çok seviyorum,

hamside güzel oluyor yaaa
BoardBeLasi Tarih: 19.08.2006 14:11
ellerine sağlık
sakin75 Tarih: 03.07.2006 15:15
teşekkürler
Serendipity Tarih: 03.03.2006 10:14
tarif için teşekkürler

eline sağlık
by_ufuk Tarih: 03.03.2006 00:52
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 26.02.2006 07:32
ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
masarac Tarih: 28.12.2005 00:45
Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun :3: