Google AdWords Nedir?

Son güncelleme: 16.04.2009 17:38
  • Google AdWords, bütçeniz ne olursa olsun Google'da reklam yayınlamanın hızlı ve basit bir yoludur. AdWords reklamları, arama sonuçlarıyla birlikte Google'da ve büyüyen Google Ağı'ndaki AOL, EarthLink, Antoloji.com ile Blogcu.com gibi arama ve içerik sitelerinde görüntülenir. Google'da yapılan aramalar ve Google Ağında her gün görüntülenen sayfalarla Google AdWords reklamlarınız geniş bir kitleye ulaşır.

    Anahtar kelime hedefli AdWords reklamları oluşturduğunuzda, reklamınızın görüneceği anahtar kelimeleri seçersiniz ve her tıklama için ödemek istediğiniz maksimum tutarı belirtirsiniz. Yalnızca bir kullanıcı reklamınızı tıkladığında ödeme yaparsınız. Hatta daha çok tasarruf etmeniz amacıyla, AdWords İndirimcimiz, reklamınızın konumunu korumak için gereken en düşük maliyeti ödemenizi sağlamak için, ödediğiniz gerçek TBM'yi otomatik olarak düşürür.

    Yerleşim hedefli AdWords reklamları oluşturduğunuzda, reklamınızın yayınlanacağı Google Ağı içerik sitelerini seçersiniz ve o sitelerde her tıklama (TBM) veya bin sayfa görünümü (BGBM) için ödemek istediğiniz maksimum tutarı belirtirsiniz. Bir kullanıcı reklamınızı görüntülediğinde ödeme yaparsınız. Anahtar kelime hedefli reklamlarda olduğu gibi, AdWords İndirimcisi, reklamınızın ilgili sayfalarda yer kazanması için gereken en düşük maliyeti ödemenizi sağlamak için gerçek tutarı otomatik olarak düşürür.

    AdWords'de minimum aylık ücret ödemeniz gerekmez; sadece çok düşük bir etkinleştirme ücreti alınır. Metin, resim ve video reklamlar olmak üzere çeşitli reklam biçimleri arasından seçim yaparsınız ve online hesabınızdaki Kontrol Merkezinizde bulunan raporları kullanarak reklamınızın performansını kolayca izleyebilirsiniz.

    Google AdWords hakkında daha fazla bilgi edinmek veya reklamlarınızı oluşturmaya başlamak için AdWords ana sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
#16.04.2009 17:38 0 0 0