Fried Eggs

Son güncelleme: 17.04.2009 16:56
  • Fried Eggs - Tavada Yumurta
    2 eggs
    1-2 tbsp butter
    A pinch of salt
    A pinch of paprika (optional)

    Warm the butter in a skillet over medium heat and crack the eggs separately. You can spread the yolk for well done eggs or just leave it. Sprinkle salt and paprika.
    Cook until the egg whites are solid for about 4-5 minutes.
    For eggs over easy, carefully flip the egg over onto the yolk side and cook for another minute or two.
    ENJOY

    TURKCE

    2 yumurta
    1-2 yemek kasigi tereyagi
    Bir tutam tuz
    Bir tutam kirmizi toz biber (istege bagli)

    Tereyagini orta asteteki tavada isitin ve yumurtalari birbirinden ayri olacak sekilde kirin. Eger yumurta sarisini iyi pismis seviyorsaniz, sarisini hafifce patlatarak tavaya yayabilirsiniz. Eger rafadan tercih ediyorsaniz, oylece birakin. Uzerine tuz ve toz kirmizi biber serpin.
    Yumurtalarin beyazlari sertlesene dek 4-5 dakika pisirin.
    Iyi pismis yumurta icin, dikkatlice yumurtayi alt ust edip diger tarafini 1-2 dakika daha pisirebilirsiniz.
    AFIYET OLSUN
#17.04.2009 16:56 0 0 0