Malzemeler:
2 yufka
1 su b. ceviz

Tutturmak için: Kürdan

Kızartmak için: Sıvıyağ

Şerbeti için:

2,5 su b. toz şeker
1,5 su b.

Hazırlanışı:
2 adet yufkayı ortadan kesin.Ayrı ayrı yufkaları rulo yapın.Daha sonra yufkaları 1 parmak genişliğinde kesin.Daha sonra kestiğiniz yufkaların uç kısımlarını kürdan ile tutturun.Tencereye sıvıyağı alın.Sıvıyağda kürdanlı tatlıyı kızartın.

Şerbeti için tencereye 2.5 su bardağı toz şekeri ve 1.5 su bardağı suyu alın ve kaynatın.Kızartığınız kürdan tatlıyı ılık şerbete dökün.Daha sonra şerbeti çekince servis tabağına alın.Üzerine ceviz parçaları serpip servis edin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 285
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 21.04.2009 21:58
emegine saglik