Malzemeler:
2 patates
2 havuç
1 çay b.bezelye
2 çorba k.boncuk makarna
3 çorba k.un
1 su b.süt
1 su b.et suyu
1 çorba k.tereyağı
Kereviz sapı
Su
Tuz


Hazırlanışı:
Tencereye kaynar suyu alın.2 adet havucu küp olarak kesin.Tencereye havuçları alın.2 adet patatesi küp olarak kesin.
Tencereye patatesleri ilave edin ve haşlayın.Daha sonra üzerine makarnayı ve bezelyeyi ilave edin.Başka bir tencereye 1 çorba kaşığı tereyağını alın.Üzerine 3 çorba kaşığı unu alın ve unu kavurun.

Un kavrulduktan sonra 1 su barağı süt soğuk ilave edin ve kıvamı açın.Daha sonra sıcak su ilave edin.Üzerine haşlanan bezelye,patates,havuç ve makarnayı ilave edin.Ocaktan almaya yakın ince kesilmiş kereviz sapı ilave edin ve bir taşım kaynadıktan servis tabağına alın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 308
favori
like
share