Malzemeler:
Yarım kakaolu pasta keki
1 fincan portakal reçeli

İrmikli Krema için:

4 su b. süt
1 fincan toz şeker
4 çorba k. irmik
1 çorba k. nişasta
2 çorba k. Hindistan cevizi
1 paket vanilya

Şantisi için:

1 poşet toz şanti
1 fincan süt

Üzeri için:Vişne

Hazırlanışı:
Kakaolu pasta kekini çembere terleştirin. Üzerini portakal reçeli ile ıslatın. Diğer tarafta irmikli kremayı pişirin. Bunun için tencereye süt, toz şeker, irmik, nişasta, Hindistan cevizi ve vanilyayı alın, çırparak pişirin. Pişen kremayı pasta kekinin üzerine sıcakken dökerek soğumaya bırakın. Soğuyan irmikli kremanın üzerini krem şanti ile kaplayın. Üzerini vişne ile süsleyerek soğuk servis yapın.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 404
favori
like
share