Fasulye Diplesi - Fasulye Diplesi Tarifi

Malzemeler:
Yarım kg. taze fasulye
1 büyük soğan
2 diş sarımsak
1 çorba k. salça
1 su b. pirinç
1 çorba k. tereyağı
Tuz, karabiber
Su
Sıvıyağ


Hazırlanışı:
Tencereye tereyağı ve sıvıyağı alın.Yarım kg.taze fasulyeyi çok ince olarak kesin.Tencereye soğanı alın ve soğanı,sarımsağı kavurun.Daha sonra üzerine ince kesilmiş taze fasulyeleri ilave edin.Üzerine 1 çorba kaşığı salça ilave edin ve kavurun.

Daha sonra üzerine 1 su bardağı pirinci ilave edin.Üzerine tuz,karabiber ilave edin.Üzerine su ilave edip kısık ateşte pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 340
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 03.05.2010 12:10
Bu güzel tarifiniz ve paylaşımınız için teşekkürler...Diple nedir?