Metin2 Hesap Açma

Son güncelleme: 03.03.2013 14:48
  • Metin2 Üye Olma Karakter Açma - Oluşturma Hakkında Genel Bilgiler


    1) Yeni Hesap Oluştuma:

    Alttaki linki tıklayarak oyun için bir hesap oluşturacaksınız.

    ..::Kayıt Ol::..

    Bu linke girdiginizde karşınıza alttaki gibi bir bölüm açılacak.



    noimage

    1. Hesap adınız: Oyuna giriş adınızdır. (Oyundaki görünecek adınız degil...)
    2. Giriş şifreniz: Oyuna giriş için kullanacagınız şifredir.
    3. İletişim mail adresi: Kayıt işlemi bittiginde size bir onay maili gelir. Bu nedenle dagru bir adres belirtin.
    4. METIN2 oyununun kullanimi ile ilgili genel sartlar ve durumlar. Her oyuncunun bilmesi ve kabul etmesi gerekir.
    5. Formu doldurduktan sonra kaydol butonuna basarak işlemi tamamlayın...

    Bu işlemden sonra mail gelen kutunuza girerek " Metin 2 - Kayit isleminiz " başlıklı maili açın. Bu gelen mailde hesap bilgilerinizi göreceksiniz ve onay linkine tıklayarak kayıt işlemini tamamlayacaksınız.

    Not: Bu mail gelen kutunuzda görünmüyorsa önemsiz posta klasörünü kontrol edin. ( önemsiz posta / spam / junk mail... vs )

    Eger bu aşamaya kadar bir sorun olmadıysa " Kayıt Tamamlandı " yazısını göreceksiniz...

    2) Oyunu Bilgisayarınıza İndirme:

    Alttaki likne tıklayarak oyun kurulumu dosyasını indireceginiz sayfaya baglanabilirsiniz. Açılan sayfada " Metin2 Yükleme - Sunucu 1 " linkini göreceksiniz.

    Dosyayı masaüstüne kaydet diyerek indirme işleminin bitmesini bekleyin.

    ..::Oyunu İndir::..

    Not: Oyun sadece Windows işletim sistemi ile çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Şu an için alternatif işletim sistemlerinde Metin2 Client programı çalışmamaktadır.


    3) Oyuna Giriş:

    Oyun giriş ekranı karşınıza çıktıgında buradan istediginiz kanalı seçerek (CH1, CH2...) kullanıcı adınız ve şifreniz ile karakter penceresine geçeceksiniz.

    Kanalların birbirinden farkı yoktur, aynı haritalar, aynı görevler mevcuttur. Oyundaki yogunlugu azaltmak amacı ile yapılmış bir sistemdir. Ancak farklı kanallardaki oyuncular birini göremez.

    4) Karakter Oluşturma ve Karakter Seçimi:

    Bu ekrana ilk girişinizde size ait bir karakter olmayacaktır. Önce karakter oluşturmamız gerekecek.

    noimage

    Resimde belirtilen oluştur butonuna basarak ilk karakterinizi oluşturun.

    Öncelikle imparatolugunuzu seçmeniz gerekecek. Alttaki resimde gördügünüz gibi üç ayrı imaparatorluk mavcuttur.



    noimage


    Not: Farklı imparatorluktaki oyuncular birbirinin dillerini anlayamaz. Oyunda yapılmış gerçekçi bir düzendir. Oyunu oynayan herkes Türkçe yazmasına ragmen, farklı imparatorlukların oyuncuları birbirinin mesajlarını göremez. Bunun için lisan kitapları vardır. Yani dil egitimi. Oyunun ilerleyen bölümlerinde bu kitapları bulup diger imparatorlukların dillerini anlayabilir ve diger imparatorluklardaki oyuncular ile mesajlaşabilir.

    İmaparatorluk seçiminizi yaptıktan sonra karakterinizin seçimi geliyor... Burada oyunda kontrol edeceginiz ve insanların sizi taniyacagi kişiyi oluşturacaksınız.

    Karşınıza 4 degişik karakter çıkacaktır. Savaşçı, Ninja, Sura ve Şaman... Her karakterin kendine göre özellikleri ve yetenekleri vardır.



    noimage


    1) Seçtiginiz karakter hakkında bilgi verilern bölümdür.
    2) Karakterinizin hangi alanda başarılı oldugunu belirleyen degerlerdir.

    HP: Yaşam / Enerji Degeri
    SP: Büyü / Beceri Kullanım Degeri
    STR: Vuruş Gücü / Hasar Verme Degeri
    DEX: Alınan hasarı en aza indirme / Savunma

    3) Oyunda Görünecek olan karakter adınız.
    4) Her karakterin iki farklı görünümü vardır. Buradan degistirebilirsiniz.
    5/6) Bu kılıçlar ile 4 karakterden istediginizi seçebilirsiniz...Ayarlarınızı yapıp "Oluştur" butonuna bastıgıniızda karakteriniz hesabınızın içerisine eklenir ve artık oyuna giriş yapabilirsniz
#18.04.2009 00:32 0 0 0
  • hesabım var..fakat karakter seçemiyorum nedeni ne olabilir ?
#17.05.2009 13:27 0 0 0
  • Bira$ daha acıklarmısın Hakan2230
#28.05.2009 09:56 0 0 0
  • 4) Karakter Oluşturma ve Karakter Seçimi

    kismini okursan hesab acmakla degil olusturmak gerektigini göreceksin
#29.05.2009 01:43 0 0 0
D_R D_R foto
  • ya ben hesap alcam ama nasıl bilmiyorum :(
#24.07.2009 20:48 0 0 0
  • @D_R adlı üyeden alıntı:
    ya ben hesap alcam ama nasıl bilmiyorum :(
    Orijinali Göster...


    Konuda AnLatıLıyor Zaten... iLk MeSaja Bakın...
#24.07.2009 20:50 0 0 0
  • SENI VARYA SENI
#30.07.2009 10:47 0 0 0
  • hesap açma yerinde link kırık
#31.08.2009 18:46 0 0 0
#31.08.2009 19:00 0 0 0
  • LAN BUNLAR MEWTİN2 HAKKINDA BİŞE BİLMİO BANA SORUN GM OLMAK ÜZEREYİM (YAKOMOZ)DAYIM....hacer2060

    yha metin 2nin de içine sıçtılar lann büssürü hile felan zevki kalmadı lwlim 83 adam gelio lwli 76 yatırıo beni hile bol

    yha metin 2nin de içine sıçtılar lann büssürü hile felan zevki kalmadı lwlim 83 adam gelio lwli 76 yatırıo beni hile bol :D



    ANNEM HERGÜN KIZIO KIZIM KALK İŞ YAP FELAN TABİ YAPIOM AMA OYUNUDA OYNUOM Bİ YANDAN ZORZORUNA 1 SENEDİR OYNUOM ANCA 83 OLDUM HEA 2 TANE DAHA ÇARIM VARDI HİLEDEN BAN YEDİ ŞİMDİ BİLGİSAYARIMDA HİLENİN HİSİ YOq O KADAR OYNA OYNA GM BANYEDİRSİN NE GÜZEL AYRICA ÇARI SATCAM ALAN VARSA PM ATSIN YAKOMOZDA83 LWL HACER2060
#23.11.2009 17:57 0 0 0
#24.11.2009 13:55 0 0 0
  • çarım BaN yedi nasıl actırabilirimmm
#19.12.2009 15:47 0 0 0
  • sağol
#24.12.2009 12:27 0 0 0
  • yha bu üyelik açmada çin serveri yok :(
#09.01.2010 13:51 0 0 0
  • küfürbaz haydo

    hııııııııııııı hahahahahahahaha :D

    http://img253.imageshack.us/img253/5042/hastalkladamie0.jpg burda zombi var

    Üye olurken ahlaksiz isim secmek yasaktir. Adminlerin bu türden kullanici adi olan üyelerin kullanici isimlerini degistirmeye yada üyeliklerini bitirmeye hakki vardir.

    Üyelik isminizde " * > ^ # < ! ' ve benzeri işaretler kullanamazsınız!

    Sadece rakamlardan ve mail adreslerinden olusan üye isimleri kullanmak yasaktir.

    Forumda hic yazi yazmiyanlarin yada uzun zaman giris yapmiyanlarin üyeligi uyarilmaksizin silinebilir.

    Her üye kendi adina yazilan mesajlardan sorumludur. Istenmeyen bir durumda ben yazmadim cikis yapmamisim arkadasim yapti gibi vesayre sebepler ,mesuliyetten yada verilen bir cezadan affinizi saglamayacaktir.

    Hür üye, üyeligini tehlikeye atabilecek olasi sorunlara karsi kendi güvenligini saglamak zorundadir. Sebep basit bile olsa yapilan ikazlari göz ardi edenler üyelik tarihi ve mesaj sayisina bakilmaksizin forumdan uzaklastirilir.

    Ayni kisinin birden fazla nick ile üye olmasi yasaktir. Ve yine ayni kisinin iki ayri üyelikle farkli kisilermis gibi ayni konuda görüs belirttiginin tespit edilmesi durumunda, üyelikleri uyarilmaksizin silinebilir yada girisi yasaklanir.

    Her ne sebepten ötürü olursa olsun üyelerin sonradan üyelerini sildirmek gibi bir durum söz konusu degildir. Eger üye girmek istemiyorsa zaten bu kendi elindedir.


    Konular
    Boarda yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir.Yöneticiler yanlis yere acilan konulari uyarmaksizin ilgili bölüme kaydirabilirler. Eger uygun bir bölüm bulamadiysaniz konuyu bir yöneticiye bildirebilir yardim alabilirsiniz.

    Konu basliklarini konunun icerigini ifade eden sekilde secmeniz gerekiyor. Konuyla alakasiz basliklar yazmak kesinlikle yasaktir .Yardim, lütfen, cok acil, cok önemli okuyun gibi basliklar yöneticiler tarafindan silinecektir.

    Üyeler yeni bir konu basligi acmadan önce arama özelligini kullanarak o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamamasina dikkat edilmeli, cift acilan konulari forum yöneticileri silebilirler.

    Internet dilinde büyük harflerle yazi yazmak bagirmak demektir, gereksiz yere aliskanlik edinerek büyük harflerle yazi yazmak yasaktir.

    Yazdiginiz mesajlarda gereginden fazla ifade (smiley/smilies) kullanmak yasaktir. 1 taneside ayni anlami tasiyor 10 taneside. Ayni mesaj icinde 3 ten fazla ifade kullanmak yasaktir!

    Konulara yazdiginiz cevaplarda slm, tsk gibi kisaltmalar yada tskkkkkkkkkkkkkk ve slmmmmmmm tarzindan sacma sapan cümleler kullanilamaz.

    Lütfen özellikle konu basliklarini yazarken Türkce ile alakasi olmayan sacma sapan karakterler kullanmayiniz. Eger yabanci bir klavye kullaniyor ve türkce karakterler yok ise örnegin yumusak G yerine G yazmaniz yeterlidir. Yada yapilan diger uygunsuz bir uygulama B yerine Almanca alfabede cift S yerine kullanilan ß karakterinin kullanilmasi, yine g harfi yerine bol miktarda q (Q) harfi kullanilmasi gibi. Bunun yani sira konu basliklarini bir sürü anlam ifade etmeyen isaretlerle süslemeniz arama sonuclarinda basarisiz sonuc alinmasina neden olmaktadir. Örnegin konu basliklarinda cümlelerin ön ve arkalarinda, kelimelerin aralarinda, +, *, ~, | , ( , ), [, ] & " ve benzeri daha bir cok isaretin kullanilmasi ve aynı zamanda konu başlıklarının tamamını büyük harflerle yazmak yasaktir !


    Mesajlar
    Admin ve Moderatörlar her yazilan mesaji aninda göremiyebilirler, uygunsuz bir mesajla karsilastiginizda lütfen butonu vasitasiyla bildirin. Ayni zamanda bölümden sorumlu moderatörlerede bildirirseniz daha hizli müdehale edilecektir.

    Forumda flood mesaj atmak yasaktir. Bir konuda sizin cevabinizdan sonra kimsenin mesaji yok ise yani alt alta 2 veya daha fazla mesajiniz varsa buna flood denir . Flood dan kacinmak icin yazdiginiz mesajlara aninda cevap beklemeyiniz, sonucta burasi bir chat odasi degil forum sitesidir. Eger konunuz ilgi cekiyorsa yada birileri cevap yazmali ise bunu er yada gec yapacaktir. Mesajinizin eksik yada yanlis oldugunu düsündügünüzde yeni bir mesaj atmak yerine "Editle" butonuna basarak mesajinizi düzeltiniz. Eger eski mesajinizin üzerinden belli bir süre gecmis ve o mesajla ilgili 1 yada daha fazla yanit aldiysaniz o zaman yeni bir mesaj yazabilirsiniz.

    Forum icerisinde yabanci diller icin acilan özel bölümler disinda, mesajlarinizda ve signatürlerinizde yabanci dilde kelimeler kullanmak yasaktir.

    Forum icerisinde harici link ve E-Mail adresi paylasimi yapmak yasaktir.


    Yasak Paylasimlar
    Ahlak disi konular acmak, uygunsuz resimler sunmak, xxx film ariyorum yada sunuyorum tarzinda yazilar yazmak yasaktir.

    Ayrica sitemiz bir hack sitesi olmayip, her türlü hack girisimi istekleri, hacklama yöntemleri ve hack programlarinin sunumu yasaktir.

    Forumda profesyonel sanatcilara ait mp3 sunmak yasaktir ayrica programlarla birlikte crack, patch ve serial vermekte yasaktir. Gözden kacan durumlarda dogacak her türlü yasal sorundan sunan kisi sorumludur. Böyle bir durumda kanuni islemler icin IP ve istenilen tüm bilgileriniz yetkililere ulastirilacaktir.

    Üyelere sunulan linklerde kesinlikte üyelik isteyen yerlerin linklerini sunmak yasaktir. Ayrica sunulan dosyalarin sifreleri baska bir sitenin adresi seklinde olmasi yasaktir.

    Forum icerisinde kisisel yada kurumsal yardim talebinde bulunmak icin kampanya konusu acmak, her ne sebep ile olursa olsun yasaktir. Ayrica bu tür aksiyonlarin bir cogu kurumlar adina bile yapiliyor olsa resmi kanallar vasitasi disinda yapilmasi kanunende yasaktir ve suc teskil etmektedir.


    Siyaset Ve Hakaret
    Forumda izin verilen siyaset meydanı bölümü dışında hiçbir alanda siyasi yazı yazamaz görüş bildiremezsiniz.

    Forumda Siyasi propaganda yapmak, bölücü mesaj iceren yazi ve resim paylasimi yapmak, din istismari yapan mesajlar, genel ahlaka aykiri küfürlü yazilar yazmak ve ayni sekilde baska bir üyeyi yada ücüncü bir sahsi kücültücü veya hakaret edici yazi yazilmasi yasaktir.

    Yukaridaki maddelerden bir yada bir kacina uymayan üyeler hakkinda forumdan süresiz atilmaya varan agir cezalar uygulanacaktir.

    Üyeler kendi aralarindaki özel sorunlarini board huzurunu bozacak bir sekilde diger üyelere yansitamaz.

    Forum icerisinde meydana gelen olaylara üyeler kendi yöntemleri ile müdehale edemezler. Böyle bir durumda derhal yöneticileri haberdar edeniz. Hakli bile olsaniz yöneticilerin müdehalesini beklemeden atacaginiz her adimin sizide zor durumda hatta haksiz duruma düseceginin bilincinde olmalisiniz.

    Ayrica Spor adi altinda fanatizim yapmak, profillerde rakip taraftarlari kiskirtici yazi yazmak, board icerisinde asiri fanatik tavirlar sergileyerek üyeler arasinda tartisma cikartmak yasaktir. Aksi davranislarda bulunanlara spor bölümlerinden men ve üyeliklerinin sonlandirilmasina varan cezalar verilecektir.


    Signatür Ve Profiller
    Signatür: Mesajlarınızın altındaki imza.

    Profil: isminize tıklandığında ulaşılan size özel alan.

    Profillerinizin iceriğinden sizler sorumlusunuz. Herhangi birininin signatürünüze bıraktığı reklam amaçlı link yada uygunsuz bir mesaji derhal forum yöneticilerine bildiriniz.

    Forum kurallarında yasak olan içerikleri profillerinizde ve signatürlerinizdede paylasmanız yasaktır.

    Signatürlerinizde site adresi ve E-Mail adresi barindirmanız yasaktır.

    Signatürlerinizde video kodu kullanmaniz yasaktir.

    Profil mesajları periyodik olarak her 6 ayda bir topluca silinmektedir. Silinecek günün belirlenmesi Main-Board yönetimi insiyatifindedir.

    Soru: Ben nedeni diger üyelerin profiline mesaj yazamiyorum?

    Cevap: Forumda 10 adet mesaji olmayanlar profil mesaji özelligini kullanamaz.


    Bilmeniz Gerekenler
    Boardun isleyis ve kurallari konusunda katilimcilari bilgilendirmek admin veya moderatörlerin görevi degildir. Katilimcilar bu kurallari okuyup uymak zorundadir. Kurallara uymayanlarin üyelikleri silinir yada girisi engellenir. Foruma üye olan herkes kurallari okumus ve kabul etmis sayilir.

    Forum içerisinde "sevgili" mahiyetinde birliktelikler yasaktır. Elbette insanların özeline müdehale etmeye hakkımız yok ancak bu yasak, ilişkinizi herkese açıklamak, forumdaki konularda, signatür ve profillerde karşılıklı yada tek taraflı ilan etmek anlamında foruma yansıyan kısmını kapsamaktadır.
    Gerektiginde forum kurallarinda degisiklik yapilabilir yada yenisi eklenebilir. Bu konuda bir itiraz söz konusu olamaz.
    Her üye BOARD SORUNLARI VE DUYURULAR bölümde acilan duyuru nitelikli konulari takip etmekten sorumludur. Orada yapilan bir duyuru icin ben okumadim bilmiyordum gibi sebepler mazeret kabul edilmeyecektir.

    işte bunlar main board'ın ceza gibi şeylerin anlatımı
#09.01.2010 18:44 0 0 0
Han Han foto
  • ıasjd,

    Forum kurallarını kopyaladığın yerde zahmet edip okusaydın fena olmazdı. Ben önemli kısmını senin için kırmızı renkle gösterdim
#10.01.2010 00:57 0 0 0
  • laaaa açılmıyooooo
#18.01.2010 10:13 0 0 0
  • hesap ne
#11.03.2010 09:39 0 0 0
  • 9opuyr
#11.03.2010 09:41 0 0 0