Malzemeler
Mutfak
Zorluk *
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
2 Su bardağı bulgur
2 Su bardağı kaynar su
5 Dal taze soğan
Yarım demet maydanoz
Yarım çorba kaşığı biber salçası
Yarım çorba kaşığı domates salçası
1 Adet limon suyu
Tuz

Hazırlanışı
Bulguru ayıklayıp iyice yıkayın.
Üzerine kaynar suyu dökün ve Bulgurlar şişene kadar bekletin.
Taze soğan ve maydanozu incecik kıyın, iyice şişen bulgurlarla karıştırın.
Domates ve biber salçasını ilave edip, karıştırmaya devam edin.
Bulgurlar salçayı iyice yiyince tuzunu ilave edin, üzerine 1 adet limon suyunu ekleyip kısırı soğumaya bırakın.
Daha sonra dilerseniz domates, salatalık ve marulla servis yapın.
NOT : Arzu ederseniz kısırınızın içine küçük küçük doğranmış domates ve salatalık, ince doğranmış marul veya kıvırcık ilave edebilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 841
favori
like
share
liamsi Tarih: 21.03.2006 01:32
Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:16
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
ens_selman Tarih: 29.12.2005 02:31
[COLOR=orangered]emeklerin için teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun
masarac Tarih: 29.12.2005 01:54
[COLOR=tomato]Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 17:56
ellerine sağlık Allah razı olsun arkadaşım :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 07.12.2005 20:42
eline emeğine sağlık
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 14:04
Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
PALADAYI Tarih: 24.09.2005 10:51
Ellerin dert görmesin teşekkürler
keto_41 Tarih: 23.04.2005 03:19
Ellerine saglik! karnim acikti yahu...