Malzemeler
Mutfak
Zorluk *
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem
1 Kg yağlı ve yumuşak kuzu eti
Tuz

Hazırlanışı
Yağlı ve yumuşak kuzu etini kuşbaşı iriliğinde doğrayın.
Sac veya derin teflon tavada kapağını kapatarak ve kısık ateşte arada bir karıştırarak kavurun.
Et suyunu bıraktığında tuzunu ayarlayın ve tavanın kapağını kapatarak kavurmaya devam edin.
İyice piştikten sonra servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1214
favori
like
share
liamsi Tarih: 21.03.2006 01:28
Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:16
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
ens_selman Tarih: 29.12.2005 02:26
[COLOR=orangered]emeklerin için teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun
masarac Tarih: 29.12.2005 01:56
[COLOR=tomato]Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 17:54
ellrine saglık afiyet olsun :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 07.12.2005 20:44
eline emeğine sağlık
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 14:09
Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
PALADAYI Tarih: 24.09.2005 10:34
[COLOR=coral]Ellerine sağlık teşekkürler
keto_41 Tarih: 23.04.2005 03:49
Ellerine saglik