Malzemeler
Mutfak
Zorluk **
Süre 100 dk.
Kaç Kişilik 5
Yöntem
75 gr tavuk göğüs eti
4 Su bardağı süt
1 Su bardağı tozşeker
3 Kahve fincanı sübye
Yarım çay kaşığı tuz
Üzerini süslemek için tarçın

Hazırlanışı
Tavuk göğsünü tencereye koyup, üzerini örtecek kadar su ile pişirin ve soğumaya bırakın.
Bir kaba soğuk su doldurup tavuk göğsünü elinizle ovuşturarak küçük parçalara ayırın (tavuk göğsü soğuk suda liflenir ve toplanır).
Sütü geniş bir tencerede kaynatın ve ateşten indirin.
Tavuk göğsünü kaynamış süte ilave edip 30 dakika dinlendirin.
Dinlendirme işlemi bitince diğer malzemeleride sütlü karışıma ilave edip 60 dakika kaynatın.
Kaynarken sürekli karıştırın.
Hazırladığınız karışımdan parçalar alıp bir tavada veya tepside kızartın.
Rulo şeklinde sarıp servis tabağına alın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 750
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 02:35
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 10.01.2006 01:18
Teşekkürler.Ellerine ,yüreğine sağlık.
masarac Tarih: 25.12.2005 17:14
ellerinize sağlık
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 01:40
Ellerine aglık teşekkürler
casper Tarih: 26.11.2005 02:19
çok severim teşekkürler ama bu saatte nasıl yapıyım ki uff:79:
ens_selman Tarih: 21.11.2005 01:54
allah razı olsun saolasınız :10: :85:
merkon Tarih: 21.11.2005 01:23
paylaşım için teşekkür
SU-PERISI Tarih: 21.11.2005 00:01
sağol ellerine sağlık
Ates Bocegi Tarih: 28.10.2005 19:35
Ellerine aglık teşekkürler