Malzemeler
Mutfak
Zorluk *
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
500 gr kuşbaşı kuzu eti
Yarım paket dondurulmuş bezelye
1 Adet havuç
1 Adet büyük boy soğan
2 Adet sivri biber
2 Adet domates
1 Çorba kaşığı domates salçası
1 Çorba kaşığı tereyağ
Tuz, karabiber

Hazırlanışı
Tereyağını bir tencereye koyup, kızdırın.
Etleri ilave edip, rengi değişene dek kavurun.
İçine yemeklik doğranmış soğanı, tavla zarı iriliğinde doğranmış havucu ve bir parmak kalınlığında doğranmış sivri biberleri ilave edin.
Birkaç dakika sonra rendelenmiş domates ve salçayı ekleyin.
Tuzunu ve karabiberini ayarlayın.
İçine 1 su bardağı su ilave edip, pişirin.
İnmesine yakın dondurulmuş bezelyeyi ilave edin.
Etler ve sebzeler yumuşadığında ateşten aılp, servis yapın.



Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 594
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 10:59
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 17:35
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 05:10
[MARQUEE]ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. :3:ALLAH razı olsun[/MARQUEE]
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 21:16
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 14:03
Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
PALADAYI Tarih: 24.09.2005 10:54
Ellerin dert görmesin mardinli teşekkürler
keto_41 Tarih: 23.04.2005 03:13
sagolasin
Kemal50 Tarih: 21.04.2005 03:27
Ellerine saglik
dostbildiklerim Tarih: 13.04.2005 22:30
Ellerine Saglik Tesekkürler