Bezelyeli Kavurma

Son güncelleme: 19.03.2006 09:59
  • noimage


    Malzemeler
    Mutfak
    Zorluk *
    Süre 50 dk.
    Kaç Kişilik 6
    Yöntem
    500 gr kuşbaşı kuzu eti
    Yarım paket dondurulmuş bezelye
    1 Adet havuç
    1 Adet büyük boy soğan
    2 Adet sivri biber
    2 Adet domates
    1 Çorba kaşığı domates salçası
    1 Çorba kaşığı tereyağ
    Tuz, karabiber

    Hazırlanışı
    Tereyağını bir tencereye koyup, kızdırın.
    Etleri ilave edip, rengi değişene dek kavurun.
    İçine yemeklik doğranmış soğanı, tavla zarı iriliğinde doğranmış havucu ve bir parmak kalınlığında doğranmış sivri biberleri ilave edin.
    Birkaç dakika sonra rendelenmiş domates ve salçayı ekleyin.
    Tuzunu ve karabiberini ayarlayın.
    İçine 1 su bardağı su ilave edip, pişirin.
    İnmesine yakın dondurulmuş bezelyeyi ilave edin.
    Etler ve sebzeler yumuşadığında ateşten aılp, servis yapın.



#13.04.2005 18:44 0 0 0
  • Ellerine Saglik Tesekkürler
#13.04.2005 21:30 0 0 0
  • Ellerine saglik
#21.04.2005 02:27 0 0 0
  • sagolasin
#23.04.2005 02:13 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin mardinli teşekkürler
#24.09.2005 09:54 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 13:03 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 20:16 0 0 0
  • ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. ALLAH razı olsun
#28.12.2005 04:10 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 16:35 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 09:59 0 0 0