Cash Shop Ödeme Sorunları ve Çözümleri

Son güncelleme: 19.04.2009 10:15
  • Ödemeler ve Hata Nedenleri

    Ödeme sistemi Cabal cash alımında çok yüksek seviyelerde hata oluştuğunu gösteriyor. Bu olayı dikkatlice izlerken , çoğu oyuncunun izin verilen 48 saatlik sure içinde tekrar cash almaya çalışmasından kaynaklandığını ve oyuncuların bu konu hakkında bizi suçladığını görmekteyim.

    SADECE MOBILCASH ve WALLIE KART ÖDEMELERİNDE SINIR YOKTUR.

    Aşağıda bu ödeme koşulları hakında bir kaç konuya değineceğim;

    • Bu kuralı deneseniz bile degiştiremezsiniz, Size ve bize zaman kaybı ve daha çok uğraş getiricektir.
    • Üçüncü bir ödeme yapmadan once 48 saatlik periyodun geçtiğinden emin olun
    • Eğer Cabal cash iniz hesabiniza ulaşmadıysa, hemen bir hata oldugu sonucunu düşünmeyin en azından bir gün bekleyerek ne olucağını görün
    • Eğer ödemede bir hata olduğğunu bildiren bir ticket yolladı iseniz hemen bir cevap beklemeyin, Ödemeler hakkındaki hiç bir ticket 24 saat aralığı geçmeden işleme sokulmaz, Bu DB nin öngördüğü süredir.
    • Ödemeler hakkındaki bütün ticketlar Payment Support bölümüne gönderilmelidir, diğer bölümlere göndermek işlemin dahada uzun sürmesine sebep olacaktır
    • Ticket'lari daha hızlı değerlendirebilmemiz için lütfen game account ID nizi yazmayı unutmayınız, özellikle kayıtlı olmayan bir mail adresiniz üzerinden ticket attıysanız
    • Ticketlarda kullanıcı adı ve hesap numaralarını belirtiniz, KESİNLİKLE ŞİFRENİZİ YADA KREDİ KARTI BİLGİLERİNİZİ YOLLAMAYINIZ!

    Ödemelerinizin düzenli bir şekilde gerçekleşmesi için bunlar sadece ufak tefek nicelikler. Sistem her zaman %100 çalışmamasına rağmen, çok sağlam ve güvenilirdir ve oluşan çoğu hatanın sebebi müsterilerdne kaynaklıdır. Verilen püf noktaları kullanarak her hangi bir problemi önlemiş oluruz.

    Not: Hesap şifrenizi lütfen yollamayınız,özel bir istek olmadığı sürece.- bu istek sadece hesap kaybı sorgulamalarında gereklidir.




    Ödeme Problemleri ile Başa Çıkmak

    Her şeyde olduğu gibi bazen ödemelerdede sorunlar çıkabilir. İlk şey sakın panik yapmayın! Support'a ticket yollayın ve sorununuz en kısa zamanda çözülecektir. Bütün müşterilerimizin her zaman tatmin olmasını görmek isteriz ve hiç bir müşterimizin para kaybetmemesinden emin olmak için elimizden gelen her şeyi yaparız.

    Bir sorunun çözülmesi için support'a ticket yolladıysanız, lütfen hesap ID nizi ekleyiniz ve 1 den fazla oyun hesabınız var ise onlarıda belirtiniz ki sorununuzu en kısa ve hızlı yoldan çözüme ulaştırmak için araştırmaya başlayalım.

    Eğer ödeme yaptınız ve Cabal Cash iniz hesabınıza eklenmedi ise, Hangi ödeme şeklini kullandıysanız onu, diğer deyatları(tarih,miktar ve referansınız) ve ödemeyi yaptığınızı belirten sistemin yolladığı e-mail'in kopyasını ticketınıza ekleyiniz.

    Lütfen hatırlayınızki bazı ödemeler anında ulaşmamaktadır ve bazen beklenenden biraz daha uzun sürmektedir bu yüzden ticketlarınıza ilk gün cevap vermemekteyiz. Hiç bir ticket silinmemektedir ve hepsi en hızlı şekilde ilgilenilmektedir.






    Cabal Cash Almak için Ödeme Şekilleri

    Cabal Cash almak için 4 ana ödeme şekli vardir;

    1. Click and Buy
    2. PayByCash
    3. Wallie Card
    4. Mobilcash

    Her ödeme şeklinde , ödemenin nasıl yapılacağı, nasıl kullanılacağı hakkında bilgi ödeme seçeneklerinde verilmiştir.

    Önemli Notlar;

    5 tane Cabal hesabınızı bir Click and Buy yada PaybyCash hesabınızla eşleştirebilirsiniz. Ama sadece kendi Cabal hesabınızı 1 click and buy yada PayBycash hesabınız ile eşleştirebilirsiniz.

    Sadece bir hesap içindeki seçtiginiz bir oyun ID'nize ödeme yapabilirsiniz, bütün hesap ve diğer oyun ID'lerinize yapamazsınız. Cabal Cash alırken doğru ID yi seçtiğinizden emin olun.

    Sistemden her hangi bir alım yapmadan önce Önemli bir kaç noktaya dikkat etmemiz gerekir;

    • Hesabınız en az 14 günlük kayıtlı olması gerekir
    • 48 saat içinde sadece 2 tane ödeme yapılabilir(Mobilcash hariç)
    • Karakter level 40'a erişmesi gerekir(Mobilcash hariç)
    • 20 saatten fazla oynamanız gerekir





    Click and Buy Yardımı

    Click and Buy ile ilgili her hangi bir problem için yardıma ihtiyacınız oldugunda lütfen Müşteri hizmetleri(Customer Services) ile temasa geçmek için aşağıdaki web site adreslerini kullanarak Müşteri gözetim sayfalarından size en uygun dile olanı seçerek destek alabilirsiniz.

    Bu sayfalarda her hangi bir Click and Buy probleminde erişebileceğiniz telefon numaraları ve e-mail adresleri bulunmaktadır.


    UK: http://clickandbuy.com/UK/en/help/surfer.html
    US: http://clickandbuy.com/US/en/help/surfer.html
    FR: http://www.clickandbuy.com/FR/fr/help/surfer.html
    ES: http://clickandbuy.com/ES/es/help/surfer.html
    IT: http://clickandbuy.com/IT/it/help/surfer.html




    Ticketları Yukarı Taşımak(Bumping Ticket)

    Ticketlarınız her zaman ilk gelen ilk sıraya sonra gelen arkasına şeklinde sıralama mantığı ile çalışır , Bundan dolayı eğer ticketınıza cevap gelmedi diye tekrar yeni mesajlar atarsanız , tekrar yeni baştan sıraya girmiş olucak ve ticketiniz sıranın en sonuna atılıcaktır.

    Birden fazla ticket yollamak sadece işlemin dahada uzamasına sebep olucaktır. Bu bütün Support bölümlerinde aynıdır. Bu nedenle lütfen tek bir problem için sadece bir ticket yollayın, tabiki işlemi hızlandırıcak eklemeyi unuttugunuz bilgileri eklemek için yeni ticket atabilir yada eski ticketınıza ekleyebilirsiniz.





    Ödeme İptali

    Ödeme iptali için önemli sebepler çıkabilir. Bazen hayatta beklenmeyen olaylar olabilir ve iyi niyetinizle gerçekleştirdiğiniz ödemeleri yerine getiremeye bilirsiniz yada bir çeşit hata oluşmuş olabilir. Yada çok fazla ödediğinizi ve ödemenizde hata olduğunu düşünebilirsiniz.

    Bu olayları en iyi şekilde anlıyoruz ve oyun hayatınıza çok fazla bir engel getirmeden çözüme ulaşmanızda yardımcı olmak istiyoruz. Kötü bir ödeme şekli halinde hesapın bloklanması standart prosedürdür. Bu şekildeki bir olayda Ödeme yapılan kuruluş ile en kısa zamanda iletişime geçilmelidir ve ayarlamalar yapılmalıdır.

    Payment support ile temasa geçmeniz gereklidir, böylelikle sizin durumunuzu ve niyetinizi anlamış oluruz ve bazı durumlarda hesapınızın bloklanmasını engelleme olanağınız olur.

    Her zaman olduğu gibi Oyun hesap ID nizi ticketlarınızda yer alması ile daha hızlı işlem yapabiliriz.
#19.04.2009 10:15 0 0 0