Nba Live 2005

Son güncelleme: 19.04.2009 10:33
  • İşletim Sistemi - Windows XP or Vista
    İşlemci - 1.3 GHz or faster (2.4 GHz for Vista)
    RAM - 256 MB or More (512 MB for Vista)
    Hard Disk - 3.0 GB Boş alan
    Video - DirectX 9.0c compatible (See Below)
    Sound - DirectX 9.0c compatible
    Ekran Kartı Gereksinimi:
    Video Card with 64 MB or more memory and one of these chipsets is required: ATI Radeon 8500/VE (Radeon 9500 for Vista) or greater; NVIDIA GeForce3 (GeForce FX 5500 for Vista) or greater; Intel 915, 950, 965, Geforce4 MX series not supported



    noimage
    noimage
    noimage
    noimage
    noimage



    Oyun tanıtım

    NBA yıldızları hava atışına hazırlanıyor...

    Şu genelleme Amerika dışında her yerde geçerlidir; popülarite olarak futboldan sonra basketbol gelir. Zaten futbol, çoğumuz için apayrı bir dünyadır, çünkü kazanabilmek için inanılmaz bir hırs gösterisi sunulmaktadır. Basketbol, futbola nazaran biraz daha yumuşak, ama nispeten daha hareketlidir. Devamlı bir potadan öteki potaya saldırı ve savunma durumu mevcuttur ve sayı bolluğu vardır. Hareket zenginliği de çok daha fazladır. Yalnız konu NBAdan açıldığı zaman, basketbol bambaşka bir şekil alır. Orada basketbol, sporun yanında bir şov gibidir, her NBA maçında salonlar tıklım tıklım dolar ve dünyanın en önemli basketbol yıldızlarını izlemeye doyum olmaz. Can dostumuz EA, bizleri düşünüp bu heyecanı bilgisayarlarımızda yaşamamızı sağlayan bir seriyi, her sene sunmakta. Futboldaki FIFA gibi, basketbolda da NBA Live serisi artık idol olmuştur. Her sene, hem grafiksel hem de oynanış olarak daha da gelişen NBA Live serisi, 2005 ile çıtayı yükseltmeye devam ediyor.
    NBA Live 2005de göze çarpacak olan ilk geliştirme, grafik motorunda. Motor oldukça geliştirilmiş ve çok daha gerçekçi oyuncular meydana getirilmiş. Serinin her oyununda gelişen grafik sistemi, 2005te de meyvalarını vermeye devam ediyor. Suratlarına baktığımız zaman, Kobeyi, ShaqI ya da Maloneu rahatlıkla tanıyabileceğiz. Sadece surat değil, fiziksel olarak da oyuncular birebir biçimde karşımızda olacaklar. İri cüssesi ile Shaquille ONeal, ben burdayım diyecek. Bunların yanında, saç bandı ya da dövmesi bulunan basketçiler, tüm fiziksel özellikleri ile karşımıza olacaklar, buna saç stilleri de dahil. Karakter animasyonlarında da önemli gelişmeler var, hareketler göze realistik bir biçimde gelecek. Nitekim bu hareketleri oluşturabilmek için, motion capture tekniği uygulanmış. Salonlar bize NBA atmosferini yaşatacak bir biçimde tasarlanıyor. Özellikle ışık gösterileri, takımların sahaya çıkışları ve anons edilmeleri, bizi heyecanlandıracak.
    Oyun bize NBAin tüm ayrıntılarını ve güzelliklerini sunmaya devam ediyor. Dynasty modu sayesinde, 25 sezonluk bir NBA macerasına atılabiliyoruz. Bu süreç içerisinde, yarışmalar ve turnuvalardan tutun da All-Star maçlarına kadar, birçok öğeye rastlayabileceğiz. Bunun dışında ayrı olarak da All-Star maçı yapabileceğiz. NBAde oyuncuların en sevdiği bölümlerden, 3 sayı yarışması da oyundaki yerini alacak, üstelik bu sefer seçilen oyuncuların özellikleri büyük önem taşıyacak. 3 sayının yanında, smaç yarışmalarına da katılabilecek ve spektaküler hareketler ile en güzel smacı sergilemeye çalışacağız.
#19.04.2009 10:33 0 0 0