Elazahman Kebabı Tarifi - Elazahman Kebabı Nasıl Yapılır - Elazahman Kebabı Malzemeleri




Malzemeler
• 30 gr. Kuzu Kuşbaşı
• 20 gr. Kıyma 40 gr. Pirzola
• 20 gr. Tavuk Göğsü
• 30 gr. Dana Kuşbaşı
• 20 gr. havuç, taze fasulye, mısır, ıspanak
• 20 gr. patates, kabak
• 2 çorba kaşığı çiçek yağı
• 20 gr. pirinç 10 gr. sarımsak
• 20 gr. kuru soğan, yeşil biber
• 30 gr. domates
• 5 gr. safran
• 3 gr. karabiber, kekik
• Tuz

Tarif

Kuşbaşı etleri ve tavuğu çöp şişe takın. Tuz, karabiber, kekik ve çiçekyağı ile marine edin. Kömür ızgarasında pişirin. Sebzeleri ayrı ayrı püre yapın. Pilavı safranla hazırlayın. Tabağın ortasına pilavı yerleştirin. Çevresine etleri ve püreleri estetik biçimde yerleştirerek servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 330
favori
like
share