Elazahman Kebabı

Son güncelleme: 19.04.2009 13:21
  • Elazahman Kebabı Tarifi - Elazahman Kebabı Nasıl Yapılır - Elazahman Kebabı Malzemeleri



    noimage
    Malzemeler
    • 30 gr. Kuzu Kuşbaşı
    • 20 gr. Kıyma 40 gr. Pirzola
    • 20 gr. Tavuk Göğsü
    • 30 gr. Dana Kuşbaşı
    • 20 gr. havuç, taze fasulye, mısır, ıspanak
    • 20 gr. patates, kabak
    • 2 çorba kaşığı çiçek yağı
    • 20 gr. pirinç 10 gr. sarımsak
    • 20 gr. kuru soğan, yeşil biber
    • 30 gr. domates
    • 5 gr. safran
    • 3 gr. karabiber, kekik
    • Tuz

    Tarif

    Kuşbaşı etleri ve tavuğu çöp şişe takın. Tuz, karabiber, kekik ve çiçekyağı ile marine edin. Kömür ızgarasında pişirin. Sebzeleri ayrı ayrı püre yapın. Pilavı safranla hazırlayın. Tabağın ortasına pilavı yerleştirin. Çevresine etleri ve püreleri estetik biçimde yerleştirerek servis yapın.
#19.04.2009 13:21 0 0 0