Çam Fıstıklı Ispanak Kavurma

Malzemeler
• 1 kg ıspanak
• 200 gr dolmalık fıstık (çam fıstığı)
• 3 çorba kaşığı zeytinyağı
• 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı
• Tuz

Tarif

Ispanak yapraklarını köklerinden ayırmadan iyice yıkayın. Kaynar suda 5 dakika bekletin. Süzgece alıp suyunu süzün. Büyük bir tencerede zeytinyağını ısıtın. Ispanağı 1 dakika soteleyip tuz ekleyin.

Ayçiçek yağını tavada kızdırıp dolmalık fıstıkları hafifçe kavurun. Ispanakları servis tabaklarına paylaştırın. Dolmalık fıstıkları üzerlerine serpiştirip sıcak olarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 299
favori
like
share
ahmet988 Tarih: 06.06.2010 11:20
Ellerine Saqlık
nuri deniz Tarih: 03.05.2010 12:09
Bu güzel tarifiniz ve paylaşımınız için teşekkürler...