Bera Otel Alanya

Son güncelleme: 21.04.2009 18:14
  • Bera Otel Alanya - islami - tesettürlü - muhafazakar Oteller - İslami tatil yerleri
    noimage

    Kombassan Holding'e ait Bera Otelleri Alternatif Tatil sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Şu anda son derece lüks üç adet oteli var. Bu oteller'in biri Alanya'da, diğer ikisi Konya'da.
    Alanya'daki oteli Hilal TV'de Ferudun Özdamarın sunduğu programdan hatırlayacaksınız.

    Kombassan'ın bu otellerinin bu sektörde - yani islami oteller - sektöründe ne kadar tutacağını hep beraber göreceğiz. Bu otel Alanya nasıl bir otel mi?

    Bera Otel Alanya

    "Bera Alanya, 02 Haziran 2007, Cumartesi günü resmi açılış organizasyonuyla kapılarını tatilcilere açtı. Ahmet Özhan'ın birbirinden güzel eserleri seslendirdiği geceye basının ilgisi büyüktü.

    İş ve siyaset dünyasından önemli isimlerin bulunduğu gecede, Turizm Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Büyük, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram birer konuşma yaptılar. Bera Alanya Genel Müdürü Mehmethan Çopur ise konuşmasında, özellikle otelde kullanılan yeni teknolojiye ve uygulamaya dikkat çekti."

    Deniz Sıfır
    Bir tarafta çam ormanı diğer tarafta Alanya'nın en güzel sahillerinden bir bölüm.

    Bayanlara Özel İmkanlar
    Bayanlar için ayrı havuz ve güzellik merkezi bulunuyor.

    Toplantı ve Özel Geceler
    Bera Alanya'da, 70 , 90 , 120 ve 1000 kişi kapasiteli salonlar, şirket toplantıları ve özel geceleriniz için özel teknik ekipmanlar ile donatılmıştır.

    Eğlence
    Otel içerisinde bulunanlar: sinema salonu, bowling, bilardo ve oyun salonları, fitness center, tenis kortu, voleybol, basketbol ve mini futbol sahaları

    Çocuklar...
    Özel oyun alanları ve salonları, animasyon merkezleri, özel havuzlar ve parklarla çocuklar burada hem oyuna hem de tatile doyacaklar.

    Odalar...
    Standartların üzerinde bir tatil geçirebilmeniz için Bera Alanya'da standart odalar 42m2 dir.
    noimage
#19.04.2009 18:52 0 0 0
  • Ellerine saglık canım güzel bir otel
#19.04.2009 19:53 0 0 0
  • agustos 2007 senesinde 4 gece kaldik. mukemmel bir otel hersey dusunulmus 4/4 luk. artisi cok. fakat cok pahali. kombassan uyesi olmadigimiz icin cok para odedik. indirim yoktu. eksi yani ise calisanlar henuz deneyimli degillerdi. bir daha gidermisin deseler hayir gitmem. buradan ucuz ama daha iyi hizmet sunan oteller var....
#19.04.2009 23:11 0 0 0
  • gezdim gördüm fakat benim tatil anlayışımla farklı bir çizgide olduğu için kalmayı düşünmeyeceğim bir tesis
#21.04.2009 18:14 0 0 0