Çesme Altın Yunus

Son güncelleme: 21.04.2009 16:55
  • Çesme Altın Yunus


    Çesme Altın Yunus Adnan Menderes Havaalanı'na 90 km, İzmir'e 80km, Efes ve Meryem Ana'ya 150km ve Çeşme'ye 5km mesafededir.

    noimage

    Zamanın durduğu, başka bir biçimde, bambaşka renklerle yeniden akacağı noktadasınız. Çeşmenin en mavi koyunda, en sıcak güneşinin altında Altın Yunus'tasınız. Alışık olduğunuz tüm güzelliklerin yanında tepeden tırnağa yenilenen odalarıyla ve ruhunuzu günlük hayatın stresinden arındıracak "Altın Yunus Biothermal ve Talasso Merkezi" ile sizi selamlıyor.

    Kongre ve toplantı turizmi için yenilenen otel seçkin atmosferi ve kusursuz hizmet anlayışı ile iş dünyasını ağırlamaktadır. Otelde toplam 10 adet toplantı salonu bulunmaktadır.
    Gerçek rahatlık ve sağlık için biotermal ve talasso merkezi ile, jimnastik, su jimnastiği, aerobik, step, sauna, hamam, jakuzi, masaj, yüz ve vücut bakımından faydalanabilirsiniz.
    Çeşmenin eşsiz koylarına otelin konforlu tekneleri ve birinci sınıf hizmet veren ekibiyle yapacağınız mavi turlarla denizin ve güneşin tadını çıkartacaksınız.
    Otelde tenis, açık ve kapalı yüzme havuzu, sörf kulübü, dalış okulu, kano, deniz bisikleti, plaj voleybolu, basketbol, mini futbol, bilardo, elektronik dart, masa tenisi, langırt, video oyunları, hava hokeyi, oyun odası, internet cafe, animasyon ve sinema vardır.
#19.04.2009 21:16 0 0 0
  • güzel görünüyor böyle ama gidince içiçok eski b,r otel
#21.04.2009 16:55 0 0 0