Puan Kaybetmenin Sırasımıydı ?

Son güncelleme: 19.04.2009 21:25
  • Turkcell Süper Lig'de 28. haftanın kapanış maçında Beşiktaşımız ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Beşiktaş İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma 0-0 golsüz sona erdi. İbrahim Toraman ilk yarının son dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. Bursaspor karşısında 45 dakika bir kişi eksik oynamamıza rağmen, girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik ve liderlik koltuğunu devralabileceğimiz haftada beklenmedik bir puan kaybı yaptık.

    Kara Kartallar, bu sonuçla puanını 56'ya yükseltirken, Bursaspor da puanını 45'e çıkardı.

    İĞNE ATSAN YERE DÜŞMEZ
    Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan Turkcell Süper Lig maçına siyah-beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterirken, BJK İnönü Stadı tribünleri tamamen doldu. Siyah-beyazlı takım için büyük önem taşıyan ve yenmesi halinde liderliğe yükseleceği Bursaspor karşılaşmasında, BJK İnönü Stadı tribünlerini dolduran Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarına destek verip şampiyonluk şarkıları söyledi. Bu arada, çok sayıda taraftar da stada giremedi.
    2.El Araba
    RENAULT 9
    1996 / 50.000 km RENAULT 9 - SPRING
    5.750 TL

    GÖKHAN ZAN 5 MAÇ SONRA SAHADA
    Beşiktaş'ta uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımından ayrı kalan Gökhan Zan, teknik direktör Mustafa Denizli tarafından Bursaspor karşılaşmasında ilk 11'de görevlendirildi. En son 22. haftadaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyen Gökhan, tam 5 maç sonra takımdaki yerini aldı. Gökhan, İbrahim Toraman ile birlikte savunmanın göbeğinde görev alırken, Sivok ise ön liberoda Ernst ile birlikte oynadı.

    YUSUF YEDEK, DELGADO 11'DE
    Mustafa Denizli, Bursaspor karşısında geçen hafta ilk 11'de oynayan Yusuf Şimşek'i yedek soyundururken, yerine Matias Delgado'ya şans tanıdı. Cezası sona eren İbrahim Toraman da ilk 11'de sahaya çıkarken, orta sahanın solunda Tello, sağında ise Holosko forma giydi. Siyah-beyazlılarda yedek kulübesinde ise Hakan, Serdar Kurtuluş, Cisse, Uğur, Serdar Özkan, Zapotocny ve Yusuf yer aldı. Erkan Zengin ve sakatlığı süren Nobre ise 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

    Bursaspor'da devre arasında Beşiktaş'tan transfer edilen Ali Tandoğan ve Tuna Üzümcü ilk 11'de sahaya çıktı. Yeşil-beyazlılarda kart cezalısı olan Sercan ise Beşiktaş karşısında forma giyemedi.

    SIKINTILI 45 DAKİKA
    Beşiktaşımız ilk 10 dakikasında pozisyon üretemediği maçta ilk tehlikemiz 14. dakikada Sivok ile geldi. Tello'nun soldan kullandığı korner atışında ceza alanı içinde topla buluşan Sivok'un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

    Bursaspor'un oldukça katı ve orta alanı kalabalık tuttuğu ilk yarıda zaman zaman zor dakikalar yaşadık. Özellikle son 15 dakikalık bölümde rakip takımın iki topu direkten döndü. 35. dakikada Ali'nin sağdan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Shin Young'un şutunda, Rüştü'nün müdahalesi sonrası top yan direğe çarparak oyun alanına döndü. Dönen topu ceza alanı içinde Volkan, kafayla tamamlamak istedi, ancak yine yan direkten döndü. Rüştü'nün arkasında kalan topu Sivok uzaklaştırdı. 39. dakikada Volkan'ın sağdan ortasında arka direkte topla buluşan Yenal'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak direğin dibinden az farkla auta gitti.

    TORAMAN'IN ELLERİ!
    Maçın 31. dakikasında Mehmet Keçeli'nin ceza alanı dışından çektiği şutu engellemek isteyen İbrahim Toraman, topa elle müdahale edince hakem Deniz Çoban'dan ilk sarı kartını gördü. Sarı kartı olmasına rağmen ilk yarının son dakikasında rakip kalede gol ararken gereksiz bir el müdahalesiyle ikinci sarı karttan kırmızı kart gören futbolcumuz, bu önemli maçta takımımızı zor durumda bıraktı.

    İlk yarıda kalemizde tehlikeli pozisyonlar yaşayan ve kırmızı kart gören İbrahim Toraman'ı kaybeden Beşiktaşımız, Bursaspor karşısında soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

    noimage

    DENİZLİ'DEN ZORUNLU DEĞİŞİKLİK
    10 kişi kaldıktan sonra orta alanı biraz daha kalabalık tutmayı amaçlayan Mustafa Denizli, Rodrigo Tello'yu kenara aldı. Tello'nun yerine ise Cisse oyuna dahil oldu.

    YUSUF DA OYUNDA
    Mustafa Denizli, Bursaspor karşısında geçen hafta ilk 11'de oynayan Yusuf Şimşek'i yedek soyundururken, yerine Matias Delgado'ya şans tanıdı. İlerleyen dakikalarda Denizli, Delgado'yu da kenara aldı ve yerine Yusuf Şimşek'i 59. dakikada oyuna dahil oldu.

    AH YUSUF!
    Beşiktaşımız ikinci yarıda eksik olmasına rağmen rakip kalede baskısını hissettirirken 68. dakikada Yusuf'un kaçırdığı gol ise klasına yakışmadı. Holosko'nun sağ kanattan ceza alanı ön bölgesine yaptığı ortayı müsait durumdaki Yusuf gelişine tamamlamak isteyince, vuruşu farklı şekilde auta çıktı.

    KAÇMAZ BU EKREM KAÇMAZ!
    76. dakikada Yusuf'un arapasında İbrahim Üzülmez ceza sahasına soldan girdi. Yerden ortasını yaptı. Cisse topun üzerinden atladı. Boş pozisyonda Ekrem şutunu çekti ama top önce savunmaya; sonra Ivankov'a çarptı ve kornere çıktı. Ah Ekrem ah!

    MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
    14. dakikada Tello'nun soldan kullandığı korner atışında ceza alanı içinde topla buluşan Sivok'un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
    20. dakikada Delgado'nun pasında sağ çaprazda topla buluşan Holosko, meşin yuvarlağı rakibinden kurtardıktan sonra ceza alanına girdi. Holosko, ceza alanına girer girmez topa sert vurdu, ancak meşin yuvarlak arka direğin dibinden auta çıktı.
    21. dakikada Ekrem'in sağdan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Sivok'un kaleci Ivankov'dan önce kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üstten farklı bir şekilde auta gitti.
    32. dakikada Delgado'nun sağdan kullandığı korner atışında Gökhan Zan'ın kafa vuruşunda, altı pasta topu önünde bulan Bobo, kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı üstten auta attı.
    35. dakikada Ali'nin sağdan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Shin Young'un şutunda, Rüştü'nün müdahalesi sonrası top yan direğe çarparak oyun alanına döndü. Dönen topu ceza alanı içinde Volkan, kafayla tamamlamak istedi, ancak yine yan direkten döndü. Rüştü'nün arkasında kalan topu Sivok uzaklaştırırken, Bursaspor önemli bir pozisyonu değerlendiremedi.
    39. dakikada Volkan'ın sağdan ortasında arka direkte topla buluşan Yenal'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak direğin dibinden az farkla auta gitti.
    Kaynak: Karakartal.com
#19.04.2009 21:21 0 0 0
  • bu rezil hakemle buna şükür demek lazım bütün futbolcularımızı tek tek tebrik ediyorum....
#19.04.2009 21:25 0 0 0