Ilıca Hotel Spa - Wellness Resort

Son güncelleme: 19.04.2009 21:22
  • Ilıca Hotel Spa - Wellness Resort


    Ilica Hotel Spa & Wellness Resort deniz kıyısında, Ilıca'ya 2km, Çeşme'ye 4km ve Adnan Menderes Uluslararası Havaalanı'na 90km mesafededir.

    noimage

    Dilediğiniz gibi eğlence... İstediğiniz gibi tatil... Ilica Hotel Spa & Wellness Resort, tatille, bedeninizin ve ruhunuzun özgürlükle buluştuğu en özel mekan sizler için hazırlandı..

    Oteldeki hizmetler ve aktiviteler 24 saat oda servisi, business center, sekreterlik hizmetleri, hemşire, doktor, kuaför, güzellik salonu, sağlık merkezi, jimnastik salonu, çocuk parkı, mini market, kuyumcu, foroğrafçı, internet cafe, concierge, bagaj hizmeti, istek dahilinde günlük gazete servisi, 400 araçlık otopark, çamaşır ve kurutemizleme servisi, özel kum plaj, özürlü misafirler için hizmetler, istek dahilinde çocuk bakısıcı, mini club, televizyon salonu, disko, soft ve çocuk animasyonu, anfitiyatro, panoramik asansör, aerobik, dart, sutopu, tenis, voleybol, basketbol, mini golf, su sporları (ski, banana, su kayağı, kano, sörf), dalgıç okulu, masa tenisi, fitness center, jakuzi, sauna, Türk hamamı, masaj, UPS, güvenlik.
    Restoranlarda türk ve dünya mutfağının leziz yemekleri sunulmaktadır. 400 kişilik kapalı restoran, a la carte ve canlı müzik bulunan Mantilya Restoran ayrıca pastane, lobi bar, havuz bar, ızgara bar, restoran bar, vitamin bar ve disko bar bulunmaktadır.
    Otel pek çok yüzme havuzu hizmeti vermektedir : 1 adet tatlı su havuzu, 1 adet tuzlu su havuzu (çocuk havuzu ilaveli), termal havuz, Thalasso terapi havuzu, teras katı tatlısu yüzme havuzu, süs havuzu.
    Termal, SPA and Wellness merkezi yepyeni çehresi ve profesyonellik anlayışı ile hizmet vermektedir.
    1200 m2'lik sağlık ve güzellik merkezi "Thermaltherapy" ve "Thalassotherapy ayrıcalığı ile herkesin kendi gereksinimine en uygun yüz ve vücut bakımlarını alabileceği ve tedavi olabileceği özel bir mekandır. Burada bulabileceğiniz hizmetler cilt bakım odasıi termal su ile çalışan çift kişilik jakuzi, hidroterapi odası, dört adet masaj odası, solaryum, vitamin bar, dinlenme odası, fitness center, erkek ve bayan kuaförü, ısıtılmış deniz suyu ve termal su bulunan kapalı yüzme havuzları, çamur banyosu, bitki banyosu, zayıflama ünitesi, fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi.
    Otel 15.000 m2 yeşil alan üzerine kuruludur. 3 adet iskelesi vardır. Toplam 2000 m2 güneşlenme terası bulunmaktadır.
    Toplantı salonlarında konuklara otelin özel ekibi eşlik eder. Yüksek tavanlı olan konferans salonlarının hepsi yüksek teknoloji ile donatılmıştır.
#19.04.2009 21:22 0 0 0