Sunshine Holiday Resort

Son güncelleme: 19.04.2009 22:34
  • Sunshine Holiday Resort

    Sunshine Holiday Resort, Fethiyenin Ölüdeniz Beldesi Ovacık köyünde Babadağ eteğinde, ayakaltı yoldan uzakta imar planı bitiminde, anayola 400 metre mesafede, üç tarafı yeşil alanla çevrili 9 dönüm alan üzerine kurulmuştur. Tesisin meşhur Ölüdeniz plajına uzaklığı 6 km Fethiye körfezine uzaklığı 6 km ve tam ortada iki deniz arasında dağa ve ormana yaslanmıştır.

    noimage

    Tatiliniz süresince keyif ve haz alarak geçirdiğiniz günleri unutamayacağınız harika bir yerdir. Tesisdeki yerel personelin ve yöre halkının size yaklaşımında Türk insanının Akdenizlilere özgü dinginliği ve sıcakkanlılığı ile bir güney Avrupalı kadar batılı, duygusallığı, mistik yaklaşımı ve içtenlikli misafirperverliği ile bir Çinli kadar doğulu olduğunu görecek, yaşayacaksınız. Tesis, Türkiyenin cennet köşesi güney Akdeniz sahilinin incisi Ölüdenizin hemen yanıbaşında yamaç paraşütçülerinin atlayış yaptığı Babadağının eteğinde ormana yaslanmış konumuyla size paraşütçüleri mavi gökte süzdüren serin rüzgarın esintisiyle sıcaktan bunalmadan bronzlaşmanın keyfini sunar. Burada, bütçenize uygun fiyatlarla bol ve taptaze meyve, sebze ve deniz ürünlerinin tadına varır; Türk, Osmanlı, uluslararası, İtalyan ve Çin gibi zengin mutfak çeşitlerini Türk usulü dener; sessizlikten gürültüye, huzurdan kaosa on adımda bir mütemadiyen değişen ortamları farklı zevklerle yaşar ,bir Akdeniz ülkesinde geçirilen tatilden beklenen her şeyi bulur, geldiğinize değeceğinden emin olabilirsiniz.

    Sunshine Holiday Resort sayısız restaurant disco gece klubü ve alışveriş yeri imkanı sunan Hisarönüne 5 dakikalık yürüyüş mesafesindedir. Burada, bütçenize uygun fiyatlarla bol ve taptaze meyve, sebze ve deniz ürünlerinin tadına varır; Türk, Osmanlı, uluslararası, İtalyan, Çin gibi zengin mutfak çeşitlerini Türk usülü dener; sessizlikten gürültüye, huzurdan kaosa on adımda bir mütemadiyen değişen ortamları farklı zevklerle yaşar ve bir Akdeniz ülkesinde geçirilen tatilden beklenen her şeyi bulup, geldiğinize değeceğinden emin olabilirsiniz.

    Sunshine Holiday Resort Fethiye'nin Ölüdeniz Beldesi Ovacık köyünde Babadağ eteğinde, ayakaltı yoldan uzakta imar planı bitiminde, anayola 400 metre mesafede, üç tarafı yeşil alanla çevrili 9 dönüm alan üzerine kurulu, her zevke ve ihtiyaca hitap eden farklı tipte apart , süit ve geniş standart misafir odalarından oluşan toplam 134 odali, kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir tesistir.
    Tesisin meşhur Ölüdeniz plajına uzaklığı 6 km Fethiye körfezine uzaklığı 6 km ve tam ortada iki deniz arasında dağa ve ormana yaslanmıştır.

    Fethiye 6 km
#19.04.2009 22:34 0 0 0